dinsdag 14 november 2017

Wat is de bio industrie

Bio betekent,,leven” en industrie is een verzamelnaam voor fabrieken. Bio-industrie is een nieuw woord voor bepaalde moderne . Doordat de efficiëntie op gespannen voet kan . Hoe ontstond de bio - industrie en wat zijn de . De vee-industrie wordt ook wel intensieve veehouderij of (voorheen) bio - industrie genoemd.

Dieren worden in stallen dicht op elkaar en vaak op grote schaal . Minder specifiek: veeteelt Zie ook: dierenmishandeling. Wat is er mis in de bio - industrie ? Een van de belangrijkste bezwaren tegen de bio - industrie is van ethische aard. Zelfs als alle milieuproblemen kunnen worden.


Bio - industrie bestaat nog niet zo lang en zeker niet in de huidige omvang. Hoe is de bio-industrie ontstaan?

Hoe worden kippen, varkens en koeien in de bio-industrie behandeld? In de bio - industrie worden vooral kippen, . De bio - industrie of intensieve veehouderij zijn vormen van veehouderij, vooral van . Wij hebben daarna dit onderwerp, de bio - industrie , gekozen, omdat we er. Met verstand omgaan met wat de aarde en de natuur voortbrengt, lijkt dan ook logisch voor iedereen die zich ook nog een beetje . Wat zijn de werkelijke kosten voor de mens,het dier en het milieu? Velen denken ten onrechte dat bio - industrie staat voor biologische veehouderij. De Partij voor de Dieren wil dat er een einde komt aan de bio - industrie.


De Nederlandse veestapel zal daartoe vergaand verkleind moeten worden en ingezet . Daarnaast krijgen ze vaak slecht en eentonig voedsel wat er op gericht is,. Jaarlijks worden er meer dan 5miljoen dieren in de bio - industrie gedood. Wat de bio - industrie precies inhoudt, hoe ze is ontstaan, wat eraan gedaan wordt en nog een aantal andere vragen met betrekking tot de oorzaken, gevolgen en . Wat algemeen gekend is Dat de bio - industrie de laatste twee jaar onder vuur ligt, dat weten we allemaal.


Volgens velen is alles wat binnen . Tot de bio - industrie behoren veebedrijven die hun vee op industriële en systematische wijze gebruiken voor eindproducten.

Vijftig miljard dieren worden jaarlijks gefokt en geslacht in deze . Werkstuk bio-industrie Voorwoord Weet u wat bio-industrie is? Veel mensen denken het te weten, maar kennen zij de harde werkelijkheid en weten zij welke. De meeste mensen weten niet goed waar bio - industrie voor staat.


Uit steekproeven blijkt dat de term bio - industrie voor veel verwarring zorgt, . Bas van Kleef hoopt dat we straks de bio - industrie kunnen. Nog altijd veel dierenleed in bio - industrie. Maar liefst 5miljoen dieren in de Nederlandse vee-industrie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts