donderdag 16 november 2017

Bio industrie varkens

In de bio - industrie heeft het moedervarken als enige taak het produceren van zoveel mogelijk biggen. Het intelligente dier wordt viermaal per . Bio - industrie of vee-industrie is de industrie die met de hoogst mogelijke efficiĆ«ntie dierlijke. Vijfentwintig procent van de varkenshouders is besmet met MRSA.


Spring naar varkens - Varkens worden soms bijna uur per dag in het donker gehouden om hen rustig te houden.

Twaalf miljoen intelligente, sociale en zindelijke dieren. Maar in de vee- industrie is er geen ruimte voor deze. In deze video wordt in het kort getoond hoe het leven van een varken in de bio - industrie er uit ziet, van geboorte tot dood.


Zo kun je een varken meer leren dan een hond! In de vee- industrie hebben varkens echter niets te . Het varken houdt van stro om zich in te nestelen. Daar voelt het dier zich veilig.


Boeren moeten veel kosten maken om dieren te verzorgen.

Zij stoppen soms duizenden beesten in een. Hoe ontstond de bio - industrie en wat zijn de gevolgen? Zo veel mogelijk kippen, varkens en koeien worden op zo min mogelijk vierkante meters gehouden. Op de volgende foto zie je varkens uit de bio industrie. De varkens zitten in hele kleine hokjes.


Ze worden in deze hokjes “vetgemest”. De bio - industrie doet uitgebreid onderzoek naar voeder-, huisvestings- en . Op donderdag september voeren zij actie in Den Haag. Als varkens de kans krijgen, leven ze in familiegroepen en besteden ze een groot deel van de dag aan het omwoelen van grond op zoek naar . Straks kan je in Ask me Anything alles vragen over de bio - industrie ! Ongehoord heeft in het geheim onderzoek gedaan in Nederlandse varkensstallen. Velen denken ten onrechte dat bio - industrie staat voor biologische veehouderij. Osse Lilian Marijnissen woest: . De introductie van vee-industrie gebeurt op initiatief van Varkens in Nood en . Onvoorstelbaar aantal varkens in dit soort megastallen: 140.


De Bonte Bentheimer spreekt ons aan, maar ik zou zelf dolgraag wat biggen of varkens uit de bio industrie halen. Ruim leeft in de vee- industrie , waar ze tegen zo .

In Nederland leven ruim miljoen varkens : mestvarkens , die . De vergelijking van Robert Long van de bio - industrie met de concentratiekampen is zo gek nog niet. Dezelfde mechanismen die Duitsers (en Nederlanders) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts