zondag 26 november 2017

Flespompoen

Een bekend type muskaatpompoen is de flespompoen (ook wel butternut). Het vruchtvlees van rijpe en onrijpe vruchten wordt gestoofd of gebakken en als . Pompoenen zijn zeer oude cultuurgewassen en vormen samen met kalebassen en komkommers een familie. In Midden- en Zuid-Amerika werden al tussen . De buitenkant is meestal wat lichter van kleur, maar van binnen .

Flespompoen bereiden in de oven. De flespompoen valt onder de Muskaatpompoenen. Gevulde flespompoen , Geroosterde flespompoen , Thaise pompoensoep en flespompoen uit de oven.


Verwarm de oven voor op 2ºC. Was de pompoen en halveer in de lengte. Verwijder de zaden en de draderige binnenkant met een lepel, laat de schil zitten.


De crèmekleurige flespompoen of butternut squach. Dit is een variant van de Curcurbita mosschata.

De grootse kenmerk van deze pompoen is . Het verhaal komt uit de koker van managementexpert J. Harvey ( bron: ). Op een hete namiddag tijdens een bezoek aan de . Weet iemand hoe je flespompoen (butternut) in het Frans zegt. Last edited by a moderator: . Welke wijn bij pompoensoep met boerenkaas - Anne-Wies. Vandaag staat deze pittige pompoensoep van flespompoen met… LikeComment.


Wiesbaden inbouw regendouche set Rombo Chroom. Levertijd: Voor 15:bestel volgende (werk)dag in huis. Ontdek Den Haag met korting tot wel ! De leukste Restaurant, Wellness en Theater deals koop je op Social Deal. Bekijk het grote assortiment Bouwplankjes bij Lobbes.


Voordelig geprijsd en voor 21:besteld is de volgende werkdag in huis! Een opleiding in gezondheidszorg en welzijn volg je bij de LOI. Van volledig HBO of MBO tot korte vakgerichte cursussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts