vrijdag 17 november 2017

Biologische groenteteelt

Acht handige teelfiches en adressengids voor de biologische groenteteelt. Submitted by carmen on 20- 16:06. In het kader van het Interreg-project. Categorie: gezondheid ecologie. Trefwoorden: ecologie groenten telen biologisch.


Samenvatting achtergrondinformatie. Biologische groenteteelt maakt . De groenteteelt is het telen van groente voor menselijk consumptie zowel in. Hiermee wil de provincie de teelt van . Overzicht van de verschillende soorten netten die op de markt zijn met hun belangrijkste eigenschappen en toepassing.


Onkruidbeheersing blijft op de meeste biologische bedrijven een belangrijk aandachtspunt. In deze brochure worden een aantal strategieĆ«n . Deze fiches bundelen alle praktijkinfo omtrent de biologische teelt van kolen, selderij en wortelen in Vlaanderen, WalloniĆ« en Noord-Frankrijk. Om telers hierin te ondersteunen is het project Diversiteit en weerbaarheid in de biologische groenteteelt (SUREVEG) gestart.


De teelt van biologische groenten in Noord-Nederland krijgt een impuls van de provincie Groningen. In 20stond er in Nederland 7. De biologische groenteteelt was in de periode 20tot 20winstgevender dan de gangbare teelt. Lees hier over de teelt, de voor- en nadelen van biologische groenten.


Leerlingen van de Landbouwhuishoudschool in Markelo aan het werk in de groentetuin als . Willems Boek paperback.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts