maandag 13 november 2017

Hokkaido pompoen

Wil je meer weten over de hokkaido pompoen ? Lees hoe je deze pompoenvariant kunt snijden, bereiden en combineren in verschillende gerechten. Hal alle ingrediënten zoals snijplank, kookpan, mes, kruiden en pompoen bij elkaar. De hokkaido is één van de beste pompoenen die er te koop zijn.


De smaak is mil zacht maar ook vol, nootachtig en zoet.

Hokkaido pompoen (red kuri squash). De structuur van het vruchtvlees is . De zaden en de (mannelijke) bloemen van de pompoen zijn ook eetbaar. Hokkaïdo pompoenen (uit Japan) hebben wel beduidend meer smaak. De pompoen is familie van de komkommer en de meloen. Grote bolronde vrucht met een stevige harde schil en oranje vruchtvlees.


Binnenin vol met grote platte . Deze herstige groente heeft een harde schil en knaloranje vruchtenvlees die heerlijk zacht en zoet wordt bij het garen.

Te verwerken in hartige en zoete . Pompoen recepten zijn lekker en gezond. Elk pompoen recept is makkelijk om te maken. Variëteiten - Een van de meest smaakvolle rassen is de Hokkaïdo - pompoen.


Bekijk onze lekkerste pompoen recepten! De feloranje pompoen , niet te groot, niet te klein, met een wrattig steeltje en platte witte . Courgette en patisson zijn ook pompoenen, maar de reuzenpompoen wordt als dé pompoen beschouwd. Als je deze pompoen in de oven bereid komt de zoete . Een grote voordeel van deze soort . De schil van deze pompoen mag eveneens meegekookt worden. Bevat veel vitamines, mineralen en vezels. Gebruik jij hokkaido of butternut voor je pompoensoep?


Lees dan zeker dit overzicht met de populairste soorten pompoen en waarvoor je ze kunt gebruiken. Hak alle mogelijke variëteiten in de pan, maar let wel op want de ene pompoen is heus de andere niet. Op de steel en de pitjes na kan je van deze pompoen alles eten.


In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines . Mijn favoriete recepten met pompoen op een rijtje!

Van soep tot taart, en van pilaf tot quiche. In het schap naast de flespompoen vind je vaak deze kleine, dieporanje gekleurde pompoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts