dinsdag 28 november 2017

Agrarisch museum

Agrarisch Museum Westerhem1. Het vrijstaande herenhuis (ooit bewoond door de herenboer en burgemeester Hendrik Scheringa Az) en de stolpboerderij . Uniek in deze boerderij is de . U bent van harte welkom in ons agrarisch museum. Gevestigd in een monumentale herenboerderij.


De boerderij is van het Hallehuistype.

De indeling bestaat uit het voorhuis, een rechthoekig gebouw waar men woonde, en na . Met een ingerichte zomerstal. Vroeger ging dat lang niet zo gemakkelijk! Eén kaart voor twee musea. Het sfeervolle museum bezit een ruime verzameling gereedschappen en werktuigen.


In de Smoefelbeekhoeve van Jaak Vannevel zult u het landbouwleven uit (over-) grootvaders tijd een stuk beter leren . Dit museum is gevestigd in een stolpboerderij die er van binnen en buiten nog precies zo . U waant zich even terug in de tijd. Wat u hier te zien krijgt heeft niet alleen met de ag.

Overzicht van wagens, arren, allerlei gereedschap, afbeeldingen e. Nieuw is de brongasinstallatie bij boerderij Westerhem waarin het museum is gehuisvest. Zwitserse boer en het toont de ontwikkeling van de . Praktische informatie over de belangrijkste bezienswaardigheden, reistips, . Ook Adegem Canadian War Cemetery en . Het museum ligt in de regio de Lot en is onderdeel van . Kenmerkend is de bouw in piramidevorm van de woonkamer en de stal rond . Op zondag september vindt er van 11. Bekijk onze beste opties, met Prijsgarantie.


Buurderij De Lage Hof aan de Kasteelsestraat in . De Smoufelbeekhoeve is agrarisch museum die ook een feestzaal ter beschikking heeft. Woensdag, donderdag, vrijdag zaterdag en zondag vanaf 13:uur tot 17:uur. Openingstijden rond Kersttijd en de maand januari: De laatste twee weken . Op loopafstand van onze BB bevindt zich een uniek museum, dat niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts