vrijdag 3 maart 2017

Eieren uitbroeden temperatuur

Kippeneieren uitbroeden is één van de leukste dingen van de kippen hobby. Met deze geheimen van Topfokkers wordt het uitkomst van de eieren gegarandeerd. Bedankt voor je mail, in welke machine ben je aan het broeden ? Een beschadigd ei kan niet uitkomen. Door je eieren voor het broeden op een schouwlamp te zetten kun je zien of er scheurtjes inzitten, zelfs .

Een broedmachine is een apparaat waarmee eieren kunnen worden uitgebroe. De temperatuur bij het uitbroeden van kippeneieren bedraagt 33°C in een . Wanneer kan ik mijn broedeieren inleggen en hoe doe ik dat het beste. Luchtvochtighei temperatuur , afkoeling, schouwen en uitkomst.


Er is niets leukers dan zelf eieren uitbroeden in je eigen broedmachine. Je volgt het gehele broedproces van dichtbij. Het allerleukste is natuurlijk als je een . Als je eenden zelf niet broeds worden, kun je de eieren uitbroeden in een broedmachine.

Voor het uitbroeden van eendeneieren kun je het beste bevruchte . Wij hebben zeer goede resultaten behaald met het uitbroeden van zowel fazanten- als kwarteleieren op een luchtvochtigheid van. Om een ei op natuurlijke wijze . Drie ganzeneieren uitbroeden door kip mrt. Broeden in broedmachine laatste dagen. Met onze broedmachines kunt U ook kleinere eitjes uitbroeden oa. Over het uitbroeden van kippeneieren is al veel geschreven.


Doorgaans zal de liefhebber kiezen om de broedeieren uit te broeden met een broedmachine. Vlakbroeders De warmtebron bevindt zich meestal boven de eieren. Dit systeem is dus het best vergelijkbaar met wat de broedse hen doet . De gans zelf laten broeden is natuurlijk het mooist, wat is er mooier en beter. Daarom is het misschien bij deze soort veiliger om de eieren uit te broeden in de.


Willen we toch nafok verkrijgen zullen we een handje moeten helpen, het verzamelen van de eieren en die vervolgens kunstmatig uitbroeden is dan . Voor het succesvol uitbroeden van eendeneieren , is het belangrijk goede voorbereidingen te treffen. Er is een aantal zaken waar je aan moet denken, om een . Maar wat als je geen broedse kip hebt of veel eieren ineens wilt uitbroeden ? Dan is een broedmachine een uitkomst.

Download de werkbeschrijving voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts