donderdag 15 januari 2015

Uitlaat verloopstuk motor

Dit verloopstuk is ideaal voor het bevestigen van een demper op een uitlaat met een andere diameter. U besteld uw nieuwe uitlaatverloop stuk eenvoudig online in onze webshop. We leveren uitlaat verlopen van tot 129mm in diameter! Perfect om allerlei dempers pas te kunnen maken op uw motorfiets.


Verloopstuk voor uitlaat 6naar 76mm. Handig bij de montage van een demper met een andere diameter dan de .

Laspijpen van RVS en staal. Kies een universele demper en maak met behulp van deze hulpstukken een eigen uitlaatsysteem. Met deze adaptors kun je elke universele uitlaatdemper uit ons assortiment met een aansluiting van 4mm op jouw motor monteren, ook als je een kleinere . Complete uitlaten of specifieke uitlaatdelen bestel je online bij Stroeve Motorsport. Universele uitlaat verloop buis staal.


Uitlaatdemper slashcut universeel. Drietraps verloop 4542mm Simons, 45mm (inch), Staal. Opvulring die in bijvoorbeeld een 58mm (inch) uitlaat bevestigingssok geplaats kan worden om uitlaatbuis te monteren met buitendiameter van 45mm.


Waterlocks, dempers en uitlaat -spiegeldoorvoeren.

Anti-Sifon (beluchter) voor vloeistof gekoelde motoren. Door ons te leveren technische diensten bekijken . Eigenschappen, - Kleinste maat is de buitenmaat - Grootste maat is de binnenmaat. De maten zijn aangegeven op de afbeelding van deze reparatie set. Vind hier een standaard uitlaat , snelle uitlaat voor 50cc of 70cc uitlaat voor je scooter. Bidalot uitlaat peugeot scooters met een horizontaal motorblok zoals de . De uitlaat is een belangrijk onderdeel van je scooter, met name voor de prestaties.


De functie en het effect van een andere uitlaat ligt aan de vorm. Nieuwe massakabel passend voor bijvoorbeeld aan de motor van de klassieke MINI . UITLAATSYSTEEM UIT behoud van de originele uitlaat DIAMETER 70MM Deze kit bevat: Roestvrij stalen buis met klep (diameter mm) Elektromotor … € 9 . Wij leveren diverse uitlaten en toebehoren tbv het verbouwen van uw chopper. Gebruik eventueel onze uitlaat verloop stukken om deze demper eenvoudig te . Ideaal voor het correct samenvoegen van twee ongelijksoortige maten slangen. Deze adapter vereenvoudigt het monteren van een universele demper op de originele uitlaatbuis. De adapter gaat in stappen van mm van naar mm . Koop Motor Onderdelen en Accessoires van de meest populaire merken voor de.


Het enige probleem wat ik met deze uitlaat heb is dat de motor bij tunnels o. Scooter of brommer uitlaat nodig? Peugeot XP, Rieju, Aprilia RS - RX, CPI en alle AMmotor - in sommige.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts