dinsdag 27 januari 2015

Dwergkornoelje

De Cornus canadensis, ook wel Kruipende kornoelje of Dwerg kornoelje genoemd is een laagblijvende en bodembedekkende sierheester die vrij traag groeit. Bloemen: kleine bloemhoofdjes tussen witte schutbladen, die in het midden van elk bladrozet ontluiken. Cornus canadensis ( Dwerg Kornoelje , Kruip Kornoelje) Cornus canadensis is een bodembedekkende ( dwerg) kornoelje. Een bijzonder laag blijvende kornoelje is de dwergkornoelje. Deze kruipende soort wordt niet veel hoger dan cm.


De plant is inheems in Noord-Amerika.

Deze pagina bevat informatie over dwergkornoelje. Bestel direct online of bezoek ons tuincentrum. Een lage struik met bronsgroen blad en witte bloemschermen gevolgd door zwarte bessen.


Nieuwe bladeren lopen in het voorjaar rood uit. Dwergkornoelje is een goede bodembedekker voor een . In border of onder boom, . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Later in het seizoen vormen deze . De dwergkornoelje is een vaste plant die een mooie, bodembedekkende groei vertoont.

De frisgroene bladeren staan in rozetten hartvormige blaadjes met . De bladeren zijn eivormig gepunt en heldergroen van kleur. In de herfst komt er een paarse bladverkleuring te voorschijn. De canadese dwergkornoelje is niet . Informatie over Cornus canadensis.


Wat is de beste standplaats, welke verzorging is. Tuinplanten online kopen 2. Gratis verzending vanaf € 25- 3. Afbeelding bestaande uit lagune, . Planten : De pot minuten in een emmer water laten staan, daarna in de tuin uitplanten. Positie : volle zon, halfschaduw.


Deze Cornus blijft erg laag en kan ook . Een buitenbeentje is de dwergkornoelje (Cornus Canadensis). Dit is geen houtachtige heester, zoals de Cornussoorten hierboven, maar een . De Acacia hier genoemd is de valsche, met eene bloem als die der .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts