dinsdag 13 januari 2015

Varkens mishandeling

Exportslachthuis in Tielt de deuren sluiten nadat de dierenrechtenorganisatie beelden had verspreid van de mishandeling van varkens. Het onderzoek dat in Italië gevoerd wer toont in welke erbarmelijke omstandigheden varkens moeten leven in zes varkenskwekerijen. Om dierenmishandeling tegen te gaan, pleit de Belgische federatie voor slachthuizen Febev voor permanent cameratoezicht op slachtvloeren.


Op de beelden was te zien hoe kreupele varkens mishandeld werden en ook daar waren de dieren niet altijd verdoofd voor ze geslacht . De hoofdverantwoordelijken voor de zware mishandeling van varkens in het slachthuis Tielt zijn nog altijd niet gestraft.

Zij worden nu beloond met een fikse . In een onderzoek naar misstanden in slachthuizen sprong één bedrijf eruit. Hier gaat het keer op keer mis en lijkt men lak te hebben aan het . Slachthuis Tielt hervat activiteiten. Sinds vanochtend worden er in het omstreden slachthuis van Tielt weer varkens geslacht, zij het op halve capaciteit. Varkens die in de Italiaanse regio Lombardije gekweekt worden voor de productie van parmaham. De varkens die in de Italiaanse streek van Lombardije gekweekt worden voor de productie van.


Parmaham teert op dierenleed.

De resultaten van een onderzoek die aan dierenrechtenorganisatie GAIA werden bezorg tonen de . Waarschijnlijk is het jullie niet ontgaan, maar een paar dagen geleden werd er een afschuwelijk fimpje over varkens in een slachthuis in Tielt verspreid door de. Vergunning slachthuis Tielt ingetrokken na beelden mishandeling varkens 49. Er zijn varkens te zien met gigantische abcessen, ernstige misvormingen,. Schokkende beelden: dierenleed varkens in slachthuis Tielt.


Varkens mishandeld in schokkende undercoverbeelden Walmart. Een choquerende video, gemaakt door een . Dierenrechtenorganisatie Animal Rights had daartoe opgeroepen nadat er beelden waren opgedoken van varkens in erbarmelijke . In binnen- en buitenland is met grote walging en verbijstering gereageerd op de gruwelijke omstandigheden waaronder varkens in het . In een Belgisch slachthuis zijn varkens mishandeld. Een dierenrechtenorganisatie verspreidde vorige week beelden daarvan. Animal Rights eist een onmiddellijke sluiting van het slachthuis in Tielt waar dagelijks varkens mishandeld worden! Op de beelden zijn varkens te zien met gigantische abcessen, ernstige misvormingen, geïnfecteerde wonden en enorme lies- en navelbreuken . In de video is te zien hoe runderen zwaar worden mishandeld.


Een weerzinwekkend filmpje dat onder meer toont hoe varkens onverdoofd . Zo zijn er varkens te zien met grote abcessen, misvormingen, geïnfecteerde wonden,. El Pozo zegt dat de opnames niet correct zijn omdat het om varkens gaat die aangeboren.

Ook stoppen met alle dieren mishandelen. Wanneer de vrachtwagens met levende varkens aankomen bij Exportslachthuis . De beelden over mishandeling in het varkensslachthuis die. In een slachthuis in Tielt is zware dierenmishandeling ontdekt. Een half jaar later lekten gelijkaardige beelden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts