vrijdag 23 januari 2015

Brekerzand zwart

Brekerzand zwart geleverd liter. Bekijk grotere afbeelding. Belangrijke eigenschappen van brekerzand zijn goede draagkracht, stabiliteit en een hoge haakweerstand.


Bij Kippersluis Sierbestrating bent u aan het juiste adres voor o. Klik hier voor ons assortiment.

Inveegsplit zwart 0-2mm 20kg. Het inveegsplit zwart 0-mm is een variant van split welke je kunt gebruiken als decoratie of als. Koop of Verkoop brekerzand op Marktplaats. Na het bestraten raden wij aan om uw tegels met brekerzand in te vegen. Hierdoor komt uw straatwerk extra stevig vast te liggen.


Scherpe prijzen en een snelle levering! Al voor €5- bezorgd door héél Nederland. Gewassen zand voor onder natuursteen en invegen.

Meer informatie Geschikt om getrommelde en gebakken bestrating mee in te vegen. Kalksteen zand 0-4mm is een zwarte inveegzand voor het invegen van straatwerk. Verschillende gewichten in big bag geleverd.


Ons inveegzand zwart is het perfecte inveegzand voor allerlei typen bestrating. Mooi diepzwart van kleur, fijne korrel (keuze uit formaten), . Wij hebben inveegsplit in de kleuren, grijs, antraciet zwart , geel en rood. Decor brekerzand is een grof zand dat kan gebruikt worden voor het invegen van klinkers met relatief grote voegen en zorgt voor een . WF Gebakken Rotterdam Getr. Naast zwart brekerzand verkopen wij ook in de kleuren geel, rood of graniet . MBI onkruid vrij zand Basalt (kg).


Opsluitband Zwart 6x20x1cm. Het is fijn restmateriaal van het breekproces van kalksteen. Abbeystones en brekerzand : vrienden voor het leven.


Het zand kan gebruikt worden voor tussen de bestrating om onkruid te voorkomen en de stenen stabiel te houden. Formaat of fractie split - grind. Heeft u een straat of pad gelegd en wilt u zorgen voor een stabiele straatlaag?

Afstrooi- of brekerzant is uitermate geschikt voor het invegen. Zakje kg Voegsplit basalt zwart. Intratuin brekerzand is grof zand voor het invegen van bestrating.


Het gebruik per m² is afhankelijk voor het soort steen die gebruikt wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts