donderdag 29 januari 2015

Little bunny siergras

Referentie: Siergras GG120. Uiteindelijke hoogte plant: 40cm. In tegenstelling tot de gewone Pennisetum . Lampenpoetsersgras of Pennisetum een fraai herfstbeeld. Het is een mooi siergras voor de gemengde border, de gravel tuin, .

Misschien wel het meest bekende siergras is ons assortiment is het . Koop nu en betaal pas over 14 . Zorg er dan voor dat de pot goed water doorlaat en geef het siergras. Knip eind maart de plantenresten tot cm . Little Bunny is hiervoor bijzonder geschikt. Pennisetum is een aantrekkelijk siergras en is oorspronkelijk afkomstig uit.


Veelkleurig siergras , met name vroeg in het voorjaar wanneer de plant uitloopt met rose-wit-groene bladeren.

Een mooie siergras voor in de border. Een siergras met mooie borstelige pluimen. Siergrassen ontplooien zich pas tegen de 2e helft van het jaar in volle glorie. Nu te koop bij Tuinexpress.


Je hebt ook honderden soorten siergrassen die je tuin kunnen verfraaien. Is lampenpoetsersgras een siergras ? Penissetum little bunny (lampepoetsersgras) is een siergras die niet groter wordt. Ideaal wanneer u weg bent van . Intratuin heeft een siergrassen top samengesteld.


Catalogus kwekerij Plantentuin Esvel Boskoop : siergrassen. Onze kwekerij met Siergrassentuin , Prarietuin en Plantenverkoop is geopend op donderdag tot en met zaterdag. Deze siergras doet het zeer goed op Nederlandse bodem. De borstelvormige bloeiwijze is kenmerkend voor een Pennisetum. Als specialist in siergrassen biedt ons tuincentrum in Arkel (regio Gorinchem) een ruime keuze aan.


Kleur, hoogte en standplaats, er zijn siergrassen voor in iedere tuin.

De laatste jaren zie je siergrassen steeds vaker in tuinen staan. Bekijk het complete aanbod Pennisetum siergrassen bij Empho - Specialist in siergrassen. Cortederia sel Pumila -pampasgras Festuca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts