vrijdag 16 januari 2015

Geldigheid asbestinventarisatierapport

Hoelang is een asbestinventarisatierapport geldig ? Waarom geldt er slechts een beperkte geldigheidsduur ? Wie moet het asbestinventarisatierapport. De geldigheidsduur van een asbestinventarisatie is jaar, daarna moet het rapport worden geactualiseerd door een expert. Een asbestinventarisatierapport blijft geldig zolang het representatief is voor de huidige situatie.

Asbestinventarisatierapport. Het asbestinventarisatierapport laat zien op welke plaatsen in een gebouw of object asbesthoudende materie zit. Je moet een asbestinventarisatie laten uitvoeren door een gecertificeerd asbestinventarisatiebedrijf. Hoe lang is het asbestinventarisatierapport geldig ? Volledige vraag: Waar staat dat een asbestinventarisatierapport als bedoeld in art. Mor moet zijn opgesteld door een daartoe gecertificeerd bedrijf?


Volledige asbestinventarisatie (type A) gasmeethuisje, object code 304. Conform de huidige wet- en regelgeving is de geldigheidsduur van deze.

A zal kunnen dienen als basis voor . Deze rapportage heeft een geldigheid conform de vigerende norm. De asbestinventarisatie van de zelfstandig bouwkundige eenheid is . De reikwijdte van de asbestinventarisatie is de woning en het gebied. Geldigheid : De geldigheid van dit asbestinventarisatierapport is jaar . Doel en geldigheidsduur van dit rapport. Ontbrekend: geldigheid Actualisatie van een asbestinventarisatie - Buro Springweg. De actualisatie is dan weer jaar geldig.


Opgesteld door: primaire uitgifte. Alle persoonscertificaten hebben een geldigheid van drie jaar. Type certificaat, Aantal geldige certificaten.


Betreft: Rapportage asbestinventarisatie van een gemaal en een dienstwoning gelegen. Deze inventarisatie leidt tot een asbestinventarisatierapport type A (zie SC-5par. ). De aangeleverde stukken worden voorafgaand aan de asbestinventarisatie. Voor de geldigheid van dit procescertificaat wordt verwezen naar het SCA Certificaatregister op . Opdrachtgever: Hoofdopdrachtgever.

Het rapport is alleen geldig in volledig kleurenformaat incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts