vrijdag 30 januari 2015

Hans stolp lezingen

Gegevens: Categorie: Activiteiten. Momenteel geen lezingen in het land. Hier vindt u de lezingen en themadagen die ik nog sporadisch in het land geef. Stichting de Heraut organiseert.


Het gevecht met de eenzaamheid.

Bijna ieder mens krijgt in onze tijd te maken met gevoelens van eenzaamheid. Het woord betekent letterlijk: weer in het vlees komen. De Mysteriƫn van Christus.


Duizelingwekkend groots zijn de vele geheimen die met Jezus Christus verbonden zijn. Geheimen die bijvoorbeeld door het . We gaan op avontuur in de andere wereld. Onze dromen zijn daar nog een restant van.

Eerder deze week hebt u kunnen lezen op o. Breda, Jan Liesen, een lezing van de bekende Nederlandse . Wat gebeurt er als je sterft? Hij geeft lezingen over het nieuwetijdsdenken. Aukje we moeten iets doen, lezingen geven. Ik ben er zeker van dat dit wel mogelijk is na een paar lezingen en na het lezen . Sinds die tijd geeft hij cursussen en lezingen over dit thema in Nederlan Duitslan Zwitserland en. Lezingendag van de theosofie.


Onze persoonlijke levensopdracht hangt direct met deze ontwikkeling samen! Met zijn boeken en lezingen over engelen, Christusverschijningen en zijn . VERSLAG VAN DE LEZING VAN. Zoals altijd wil ik graag beginnen met een wens. De prelaat vindt het bezwaarlijk dat Stolp ook persoonlijk het 'esoterisch christendom belijdt'.


Zo'n zes maanden geleden nog verbood hij een lezing van Stolp. Hans ook al een lezing in.

List of hans stolp lezingen amersfoort book. Download the hans stolp lezingen amersfoort book in PDF file format for free at nurhanleeman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts