maandag 26 januari 2015

Weetjes over insecten

En een aantal adembenemende close-ups. We zijn bang van bijen, meppen vliegen doo en gillen als we een spin zien. Toch is het de moeite waard om even . Lees hier interessante weetjes over vliegende insecten ! Markt in Bangkok, Thailand Wist je dat er voor het eten van insecten een woord bestaat?

Voor kinderen vanaf jaar. Met bijna een miljoen (beschreven) soorten zijn ze, de insecten. Men schat dat er nog wel honderdduizenden tot miljoenen soorten niet ontdekt of. Alle cijfers en feten over insecten eten. Bekijk de paginagrote kleurenillustraties en lees over de wondere wereld van bepaalde insecten.


Met, ook grappige, weetjes en doetips. Graag wijd ik ook een artikel aan insecten. Zoals iedereen vast al snapt gezien de naam van mijn blog, hou ik niet van muggen.

Ze zijn megasterk en ze zijn zo oud als dinosaurussen. Mieren zijn wonderlijke creatuurtjes. Luister hieronder het hele gesprek over alle kleine beestjes in huis: Insecten leven met duizenden tegelijk in jouw huis! Daardoor kunnen vliegen makkelijk over een glad oppervlak lopen. Er zijn veel insecten , voorbeelden daarvan zijn muggen en bijen.


Wandelende takken spreken bij veel mensen tot de verbeelding. Deze insecten zijn natuurlijk ontzettend bijzonder omdat ze zo goed gecamoufleerd zijn. Het eten van insecten vinden wij nog een beetje vreem terwijl in andere.


We hebben het niet eens gehad over het feit dat er al insecten in je . Weetjes hommels We sommen enkele weetjes van hommels op. Interessante weetjes over libellen. Welke boeken over libellen zijn er? Ontmoet allerlei vliegende, stekende en wriemelende beestjes van over de hele.


Dit boek bevat leuke feitjes en weetjes over insecten en in combinatie met de . Dit wist je niet over de spin! En dat onderscheidt hem meteen van de insecten.

Om te voorkomen dat er insecten in onze dadels terecht komen, plukken we ze . Met de juiste maatregelen, kunnen insecten zich snel herstellen. Vóór de paring brengt het mannetje zijn sperma over naar zijn secundaire . Zo onthulde hij vanochtend waarom sommige hagelbollen insecten. Een overzichtje van de interessantste weetjes over dit genadeloze . Insecten zijn de enige geleedpotigen die echt kunnen vliegen.


Er zijn wereldwijd ruim een miljoen soorten insecten bekend. Neushoorn kijkt uit over de vlakte vanuit het gras. Maar insecten hoeven niet altijd vervelend te zijn.


Libellen gaan dus eigenlijk de héle wereld over. Hier lees je alles over beten en steken: het hoe en waarom. De feiten en fabels op een rij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts