woensdag 28 januari 2015

Kweepeer snoeien

De kweepeer is een vrucht die langzaam maar zeker weer populair wordt in. Houd bij het snoeien het volgende principe in gedachten: alle . De beste manier om de boom te . Fruitbomen planten met witte bloemen aan struiken of . Aan de Pyrus oblonga of de kweeperenboom groeien harde, gele en geurige vruchten.

Leiden, vormen en snoeien. Bij de kweepeer groeien nogal eens jonge scheute uit de onderstam. Beperkt het snoeien tot het weghalen . Ze horen van oorsprong thuis in het Middellandse Zeegebied en . Eventueel kun je de boom snoeien nadat het blad gevallen is. Daarnaast gaan wij in april, mei en juni niet snoeien in verband met . U kunt de lei- kweepeer het beste snoeien met een .

Ondertussen waardeerik de kweepeer zzeer, dat ik vind. My fruit tree ( kweepeer ). Hoe moet ik een kweepeer snoeien. U hebt een kweepeer boom gekocht en nu bent u geïnteresseerd in de snoeivoorschriften? Frequentie van snoeien Cydonia verdraagt snoei , maar heeft niet veel nodig, enkel . Cydonia oblonga , in het nederlands kweepeer genaam is een kleine.


Alleen als de struik te vol wordt, knipt u takken die te dicht bij elkaar staan of die elkaar kruisen . In Nederland stond vroeger bij veel boerderijen een kweepeer. Het doel van dit snoeiproces is het vormen van een mooie, ronde boomkroon . Bestuiving: zelfbestuivend. Wanneer is de beste tijd om een kweepeer sterk terug te snoeien en te verpotten.


Heb al veel op internet gezocht maar daar zijn de berichten zo tegenstrijdig. Snoeien : voor de bloei, . Hallo Eveline, Je kunt een kweepeer in een aantal vormen kopen. Door een struikvorm te kopen en daarna af en toe te snoeien blijft de boom klein.

Er zijn twee vormen van kweeperen , appel- en peervormig. Zit er nou helemaal onderaan ook nog een vertakking, net achter de paal verstopt, met takken die daar achter omhoog . Kweepeer , kweeappel, kwee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts