woensdag 21 januari 2015

De boktor

Ze zijn vaak mooi gekleurd. Wat ze vrijwel altijd onderscheidt van . Een boktor is een houtborende insectensoort, die in Nederland in veel woningen voorkomt. Ondanks dat een boktor zelf niet gevaarlijk is, zorgt de larve van een . Een van de Houtwormen die het meeste schade aan kan richten in Nederland is de Boktor.

Het diertje wordt daarom ook beschouwd als . De larve van de huisboktor kan wel tot jaar in hout leven. Boktorren banen zich een weg door het hout en kunnen zich diep . In deze periode is de boktorlarve in staat om ongeveer 4tot 5gram hout aan te . Boktor is gek op de warmte en luchtvochtigheid in deze maanden. Met name in de zomerperiode . Boktor in hout snel te verhelpen in deze simpele stappen.

Ontdek alles over het definitief bestrijden van boktor ! Heeft u overlast van boktor en wilt u boktor bestrijden? Beestjes Kwijt weet alles over professionele boktorbestrijding. De specialist rondom boktor bestrijding staat voor u klaar.


Vraag vrijblijvend advies aan . Bel direct om ergere schade aan uw huis of bedrijfspand te voorkomen. Ruvoma is specialist in het bestrijden van boktorren. Bekijk de pagina voor meer informatie over deze plaagdieren en het bestrijden van boktorren.


De schade die door de larven wordt aangebracht, lijkt op de . Aziatische boktorren komen oorspronkelijk voor in China en Korea. De huisboktor is een houtaantastende kever die zich voornamelijk tegoed doet aan het spinthout van naaldbomen. Deze insecten veroorzaken veel schade aan loofbomen. Door toenemend handelsverkeer . Een larve van de boktor kan in tien jaar tijd een houten balk onherstelbaar beschadigen. Een huis bestaande uit houten delen kan aangetast zijn door boktor.


De boktor kan grote schade aanrichten aan alles dat van hout is.

Maar wat is boktor precies?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts