vrijdag 1 juni 2018

De groninger kroon

We bieden exposities, workshops en meer! De heer Brouwer heeft deze appel naar zijn vrouw Jantje Kroon genoemd. Groninger Kroon is een echt Nederlands ras, waarvan velen de naam nog kennen.


De Reiderwolderpolder op de rand van Noordoost-Nederland. Een zeer weids landschap met pas. Natuur, rust en kunst komen hier bij elkaar.

De gezellige galerie en theeschenkerij zijn er. In de expositieruimte worden vijf. De meest volledige site met ruim . Het bedrijf is bij de kamer . De vruchten zijn geel met rode strepen. Het is een moes- of handappel. Bylin bags and accessoires.


Contact: Cors Onnes en Wilma van Linge. Galerie, beeldentuin en theeschenkerij.

REIDERWOLDERPOLDER – Op zaterdag september organiseert Stichting Landschap Oldambt een wandeltocht in combinatie met het bezichtigen van 2 . Niet de plek die als eerste in je hoofd opkomt als je aan een galerie en theeschenkerij denkt. Het optreden begint rond 14. Jazz Broezers is de huisband van de gemeente Oldambt. De band bestaat uit: Joke . De vereniging heeft als doel het bevorderen en onderhouden van goede kontakten tussen kunstenaars van verschillende disciplines die wonen in dat gedeelte . Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


De gang is meter lang en is . Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Lees iedere dag duizenden reviews van dienstverleners bij jou in de buurt. Opiness - Spreekt uit ervaring! U volgt een workshop Ganzen . Mooie galerie ergens in The Middle of Nowhere van de provincie Groningen. De boom krijgt groengele appels met aan de . Zoetzuur van smaak, sappig en met een zacht, aangenaam aroma.


Het motto van de Oost-Groningse kunstschilder Dirk Moerbeek luidt: een schilderij is vooral goed in het tonen van verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts