maandag 25 juni 2018

Dambord met stenen

Houten Dambord Geheugen Training Bijpassende Paar Spel Interactieve Link UpTraining Spel Schaken Vroeg Onderwijs Speelgoed. Op Bol vond ik dit dambord , niet al te duur. Ik kreeg een mooi stevig houten bor strak in de lak en natuurlijk damstenen!


Jammer dat er geen reserve stenen bij . Daarbij gebruikten ze de stenen van Backgammon, het bord met velden als. Compleet damspel, inclusief damstenen.

Afmetingen van het bord: x cm. Diameter van de stenen : mm. Dammen behoort tot de oudste spellen die ons bekend zijn. De spelregels ervan zijn makkelijk te leren en de mogelijkheden zijn oneindig. Vind dambord met stenen op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Dambord en stenen hard hout ook te gebruiken als schaakbord. Jumbo Dammen dambord met stenen.


In deze categorie vind je namelijk al onze damstenen en damborden die je direct kan bestellen of afhalen in één van onze winkels in Haarlem of Den Haag.

Dammen wordt nu makkelijker voor mensen met een visuele beperking door dit damspel. Het spelbord bestaat uit verdiepte zwarte vlakken waardoor de stenen. Houten dambord groot kan gebruikt worden voor mensen die slechtziend zijn of.


Een dambord kun je bij Raindroptime kopen voor scherpe prijzen. Wij hebben de grootste collectie door eigen productie en import. De twee middelste rijen van het dambord zijn in de beginopstelling leeg.


Zie de afbeelding hiernaast. Wat nog vreemder was, dat er niet genoeg damstenen zijn om het op een normaal dambord te spelen. Ik heb daarop het spelregelboekje doorgelezen en er . Schaak en dambord , ingelegd met hout en met luxe opstaande rand afgewerkt.


Met potlood en papier zijn gedane zetten definitief, maar met een dambord en stenen kunnen we schuiven. Houten Schaak- Dambord , mahonie hout ingelegd Schaakvelden mm bij mm Damvelden mm bij. Zo ontstaat het Molenspel plus alle varianten. De dammen zijn er apart bijgelever zodat je niet stenen hoeft te stapelen. Vertel wat u van dit product vindt.


We zetten alleen de witte dammen op een dambord. Elke keer als er geslagen wordt, dan blijft de totale waarde van de stenen gelijk. Je mag je stenen elke keer plaats schuin naar voren zetten, dat mag .

De blokjes zijn ooit eens genummer maar dat heeft wel zijn charme. Het dambord is erg ou en heeft natuurlijk aan de andere kant het schaakbord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts