dinsdag 5 juni 2018

Zeehonden breskens

Zeehonden zijn rond Nieuwvliet niet zo moeilijk te vinden. Hooge Platen, een zandbank in de Westerschelde tussen Breskens en Hoofdplaat. Als we tijd genoeg hebben sluiten we de vaart af met een rondvaart door de haven van Breskens. Mocht u een verrekijker hebben neemt u . Ons schip “de Festijn” is een in Yerseke gebouwde mosselkotter en door ons verbouwd en aangepast voor de (dag)passagiersvaart.


Lees meer over dit evenement op Uit in Zeeland!

Wil je een avontuurlijke tocht over de Westerschelde meemaken? Ga dan zeker varen met rederij de Festijn. De rondvaarten naar de zeehondjes zijn een . In tegenstelling tot zeehonden zijn zeeleeuwen in staat om op hun vinnen te. Stef en Jochem gingen toerist uithangen in Breskens.


Ze gingen mee met de Festijn om zeehonden te. ZEELAND ( Breskens ) – Kijk, we weten dat er wel eens een verdwaalde zeehond wordt gesignaleerd in. Vanaf de dijk bij Nummer Eén kun je de zeehonden op de plaat zien, meestal ter hoogte van boei VH8. Hou rekening met het getij: het beste moment om een .

Soms lijkt het of ze precies jou aankijken. Met hun grote zeehondenogen. Rondvaart naar de Zeehondjes , Hoofdplaat , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor. Vertrekplaats vanaf Westhaven in Breskens.


Kindvriendelijke minicamping in Zeelan tussen Groede en Breskens. Hooge platen in de Westerschelde liggen regelmatig zeehondjes te zonnen. De brandweer van Oostburg heeft donderdagmiddag een zieke zeehond van het strand van Breskens gehaald. Tijdens een surveillance tocht op 1e paasdag, op de Westerschelde werden meer dan zeehonden geteld op de plaat voor Breskens , in het . Vanuit de haven van Breskens kunt u mee met een rondvaart over de Westerschelde. U komt onder andere langs de . Er wonen een paar honderd zeehonden in dit visrijke gebied.


Bekijk met onze verrekijker vogels, zeehonden en meer wildlife :anchor: Boek nu! Vlissingen Breskens de Hoge Platen het grote Natuurgebied in de Schelde . In de maanden juli, augustus en september kun je bij ons al uur mee om vanuit Breskens naar de zeehondjes te zeilen: voor slechts € 5- . Vergrote afbeelding van Rondvaart, Botenverhuur Rederij De Festijn Rondvaarten naar de zeehondjes in Breskens Leuke en leerzame rondvaart over de . BRESKENS - Op het strand in Breskens is vrijdagochtend een blinde zeehond aangespoeld. Het beest was er slecht aan toe.


In het weekend en tijdens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts