vrijdag 22 juni 2018

Glansmispel op stam hoogte

De totale hoogte inclusief bol is circa 1cm. Het zijn mooie, volle bollen. Het boompje is wintergroen en loopt na iedere . Beste Peter, Dat klopt, dat is de . Een hoogstam boom is een boom met een enkele stam.

Bij hoogstam bomen beginnen de eerste takken op een hoogte van ca. De Photinia fraseri voelt zich thuis in goed gedraineerde aarde. Glansmispel of Red Robin is verkrijgbaar als struik of als boompje op stam. Voordeel is dat er onder van alles kan groeien en het boompje geeft hoogte aan.


De kleinere glansmispel op stam Little Red Robin heeft opvallend rood uitlopend blad. Koop eenvoudig online bij Tuinplant. Hoogte volgroeide plant: 3cm. Geleverde stam hoogte : 1cm.

Groenblijvend en Winterhard. In de zomer mooi rood en geeft warmte in de tuin. Deze los groeiende ronde struik kan uiteindelijk een hoogte bereiken van 3m tot 5m maar ze kunnen in elk gewenste vorm gesnoeid worden. Maatcode, Hoogstam 6-C35 . De prachtige glansmispel is een heester die weinig onderhoud nodig heeft. Hij heeft niet alleen weinig last van allerlei plagen en . Vooral in een kleine tuin is het stamboompje heel geschikt.


Cm met kroon op stam (waarvan gratis) af te halen ze mogen pas in de. Op zoek naar een prachtige glansmispel ? Gemakkelijk en snel bij Warentuin. Ook ik heb een afgelopen najaar Photinia Red Robin op stam geplaatst bij de. De glansmispel schermvorm is een unieke boom omdat hij wintergroen is.


Ook zien we hem vaak op stam , waarbij het loof in een bolvorm wordt gesnoeid. Tuinadvies van Jan de Tuinman over: Afstand Red Robin glansmispel op stam. Je kunt ze kopen als heester of als boompje op stam.


Met snoeien kun je de hoogte en breedte beperken.

De grote decoratieve glansmispel Photinia fraseri Red Robin heeft in het. De stam hoogte is gemiddeld 220cm maar is ook in lagere stam hoogte te krijgen. Boom halfstam pot, €790. Normaal 1-meter, maar sommige soorten kunnen ook m. In het late voorjaar brede witte bloemhoofdjes, 1cm.


Doordat de meeste soorten geënt zijn, blijft hun stamhoogte gelijk. Sommige bolbomen zijn verkrijgbaar met verschillende stamhoogtes : tot 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts