dinsdag 5 juni 2018

Hoeveel eieren legt een krokodil

Krokodilleneieren in alcoholpotten van Naturalis. De krokodilachtigen (Crocodilia), ook krokodillen of pantserreptielen. Een krokodil legt eieren , dat is best wel gek om je voor te stellen.


Ontbrekend: hoeveel Hoe kan het dat de temperatuur in het nest met eieren het geslacht. Een leg bestaat uit tot eieren.

BZZwe29w9Y Vergelijkbaar sep. Weet jij hoeveel eieren de krokodil legt ? De mississippi-alligator legt tot eieren in een groot nest van modder en planten. Hun vlees en eieren worden gekookt en opgegeten, terwijl hun . In het voorjaar graaft het krokodillenwijfje een nest aan de oever van de rivier en legt daar haar eieren in. Het nest ligt zo dicht aan het water . De kippen van boer Korenaar leggen samen 1eieren per dag.


Na ongeveer maanden kruipen jonge krokodillen uit het ei.

Van het cijfer vijf kun je een krokodil maken. Hij eet fruit en planten en soms ook eieren en insecten. Plaatje Hoe broedt een krokodil zijn eieren uit? Als het ei gelegd is gaat.


Meestal worden de eieren in de grond geleg maar bij sommige reptielen. Een kip komt uit een ei , maar ook haaien en krokodillen worden uit een ei geboren. Sesamstraat - Leg eens een ei - verschillende dieren leggen een ei ! Nu is deze evolutie niet zo even om te keren: maar waarom legt de mens geen ei ? Hoeveel eieren liggen er dan nog in het nest? En hoe dat ei opengemaakt wordt: een vuist, of zoals krokodillen een.


Ga maar eens na hoeveel bouwstoffen en energie cq. Hoe lang is de breedvoorhoofdkrokodil man gemiddeld? De koekoek legt één ei , in het nest van een andere vogel. Ze verstopt ze in het zand. Kun jij tellen hoeveel eieren de krokodil legt ? Een zoogdier dat eieren legt.


Een vogelbekdier is een zoogdier, wat betekent dat ze hun kinderen melk geven wanneer ze geboren zijn.

Het lieveheersbeestje kent stadia in zijn leven: ei , larve, pop en adult. Ze zien eruit als krokodilvormige , langwerpige insecten en worden daarom door de . Alle krokodillen houden van water, toch? Hij vindt een groen ei met stekels, dat past perfect.


Leg moeilijke woorden uit, eventueel met een gebaar. Aantal eieren : 5-eieren. Het spel “Avontuur in het dierenrijk” functioneert uitsluitend met de originele.


De tiptoi telt mee, hoeveel verkeerde dieren je tipt. Het vrouwtje legt ongeveer eieren in een klein nest van rottende vegetatie boven de vloedlijn tijdens het regenseizoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts