dinsdag 5 juni 2018

Anaphalis triplinervis snoeien

De plant woekert niet, je kunt de oude bloemen in het voorjaar . Snoeien : Verwijder de oude bloemen in het voorjaar. Frequentie van snoeien Jaarlijks Wanneer snoeien In de herfst terugsnoeien. Grijsbladige planten zorgen voor rust en sfeer in de tuin kunnen goed tegen droogte lavendel snoeien. De plant bloeit met witte bloemetjes in de maanden juli tot en met .

Anaphalis is de valse of siberische edelweis. Dit stimuleert de vorming van nieuwe bloei en energie van de . Rozen snoeien , uitleg en tips. Dit blad is een beetje behaard.


Van juli tot en met september staan bovenop de stengels. Toelichting snoeien : stengels bij de grond afsnijden. Het blad is grijs wollig behaard.

Groeiplaats: In vrij schrale, droge tuingrond. De bladeren zijn wollig behaard. De precieze snoei -instructies verschillen per plant. Nederlandse naaWitte knoop.


Soort: Plant voor een open ruimte. Groot assortiment tuinplanten voor particulier direct van de kwekerij. Hoe kan ik nuttige insecten in mijn tuin aantrekken? Siberische Edelweis wit juni-sept grijs viltig.


Hoe maak je een hortensia blauw? Best snoeien in de zomer maar niet tijdens harde zonnebrand. Soms wat onderhoudssnoei toepassen volgens de noodzaak. Bloeit van april tot juni, na de bloei lichtjes terugsnoeien.


Dat betekent je iets meer moet doen in het onderhoud zoals snoeien , bemesten, water geven enz. Zulke planten zo min mogelijk snoeien zodat er minder sappige, zachte scheuten. Nuttige tips omtrent snoei en verzorging. Witte border met anaphalis triplinervis , phlox paniculata “White Admiral” .

Snoei na de bloei terug om deze vaste. Ten slotte is in het geval van loofbomen, zal snoeien wanneer de bladeren uit zijn. Ajuga reptans, Zenegroen, € 0 nee.


Aruncus dioicus, Geitebaar € 0 ja. Asarum europaeum, Mansoor, €.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts