donderdag 21 juni 2018

Voorjaar tekening

In de lente wordt de natuur wakker. Alles krijgt kleur en wordt weer groen. En de dieren krijgen jonkies. Bloemenkraam op de markt, Crossen op een skelter, De glijbaan.


Gezellig wandelen met papa en mama, Jongen op wipkip, Kikker met bloem.

Je voelt het aan de dieren, aan de planten, aan de zon. Tijd om een paar mooie kleurplaten lente te maken. Kleurplaten van Lente op Kids-n-Fun. Kids-n-fun is de leukste site voor kids en ouders op het internet, de plek voor kleurplaten, knutseltips, wallpapers en . Met de kleine stukjes papier wordt de tekening zo opgevul dat er geen potloodlijntjes meer te zien zijn.


Wij hebben de krokussen uitgeknipt en ze gebuikt voor . Wil je mooie papieren rozetten decoratie voor je raam hangen, maar geen zin om te gaan vouwen?

Hallo lente raamtekening met vogel, vlinder, bloem en zonnetje. Dat maakt toch iedereen vrolijk? Download een rechtenvrije Bloemen. Boeket van verschillende hand getekende bloemen. Vintage zwart wit en geïsoleerde, kan worden gebruikt als uitnodiging . De temperaturen beginnen te stijgen, de vogeltjes fluiten en de natuur bloeit weer op.


Heet de lente welkom met deze leuke krijtstift raamtekening. Waarom is de tekening gespiegeld? Omdat de tekst leesbaar moet zijn vanaf de.


Maar nu de tijd van de voorjaarsvakantie is aangebroken, zetten we de knop graag om naar het voorjaar. En zo bonjouren wij de winter het . Niet alleen voor Sinterklaas of Kerst zijn raamtekeningen enorm populair, ook met Pasen kan je ze prima gebruiken om je raam of deur . Veel informatie over het voorjaar , de lente en de vele bloemen. Slapende KITTEN tekening met.


Vergeet je dan niet op ons kanaal te abonneren!

Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Grootte van deze voorvertoning: 4× 5pixels. Natuurlijk blikken we in het jubileumjaar ook terug. Dat doen we met de grootste nostalgische kermis van Nederland.


Eene plaat, welke den Winter vertoont, in eene afbeelding van het Voorjaar te verwisselen. Neem eene tekening , welke den Winter, of liever een . Internetwijzer Basisonderwijs is een praktische internetgids voor het basis- en speciaal onderwijs. Illustratie van Cherry tak in bloei geïsoleerd op een witte.


Decoratieve voorjaar bloemen achtergrond. Hand tekening Vector illustratie. Stinzenplanten op Amelisweerd: bijna voorjaar ! De tekeningen zijn aangevuld met nieuwe tekeningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts