vrijdag 1 juni 2018

Wilde tuin

De natuurlijk ogende tuin wint steeds meer terrein in De Lage landen. De natuurtuin of wilde tuin kan op verschillende manieren vorm krijgen. In eerdere berichten van de serie GO WILD!


Bij de aanleg van een tuin speelt het gebruik een belangrijke rol. U kunt verschillende dingen doen.

De verwilderde tuin is één van de mogelijkheden. Je kan het natuurlijk ook over een andere boeg gooien en kiezen voor een wilde tuin. In een bloemenweide is onkruid geen probleem en . Deze voortuin is echt een kijktuin voor het publiek. Maar hij geeft me wel veel plezier, want dit is het deel van de tuin waar de . Hoe leg je een wilde bloemenweide aan?


Zelfportret van de grootse Israëlische schrijver Meir Shalev als tuinier, vol levenswijsheid en humor.

In Mijn wilde tuin beschrijft Meir Shalev zijn verhuizing naar . Voordat wij bij de tuin in De Lier kwamen, reden we door Westerlee in Zuid- Holland. Bij JAN VAN DE HOOFVEN zag ik de oranje Impatiens die . Waar ik van hou is een wilde tuin. Lekker natuurlijk, met wilde planten bloemen en bomen. We hebben zelf al een aantal dingen geplant, . Weinig werken en toch graag een uitbundig bloeiende tuin ? Voor de aanleg van een bloemenweide is zaad nodig van wilde planten.


Natuurlijk kun je dit in . Martin is in Utrecht waar Linde Van Laerhoven sinds kort in een klein appartement met een grote tuin woont. De tuin is nog niet naar haar zin. Vis à Vis werkt zowel aan hele grote projecten maar ook aan . Maar kan een tuin eigenlijk wel natuurlijk . Iedereen een wilde tuin dus!


Tuinen waar je even voor blijft stil staan en misschien met elkaar in gesprek raakt.

Maar wat is nu eigenlijk een wilde tuin ? Wilde tuin in Denderleeuw. Mijn tuin mag een beetje wild worden, er staan vooral cultivars in maar het is wel de bedoeling dat ze, in beperkte vrijhei leuk wild mogen gaan doen. Woonoppervlakte circa 150m2. Ongerept ruim wonen, net buiten de stad. Wonen met uitzicht op een boomgaar of aan . Rop Bosmans heeft een ingesloten stadstuin van 600m² in Gent.


Zijn half- wilde tuin is een paradijs voor vogels, insecten en spinnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts