vrijdag 1 juni 2018

Vlees lidl diervriendelijk

Lidl stapt als eerste supermarkt volledig over op vlees met het Beter Leven- keurmerk van de Dierenbescherming. Wakker Dier trekt Lidl daarom terug als kandidaat in de jaarlijkse Liegebeestverkiezing. Biologisch vlees of scharrelvlees? Dus voor je het weet heb je vlees in je kar dat diervriendelijker lijkt dan het in werkelijkheid is. Dan draag je straks bij aan het welzijn van de dieren in Nederland.


De keten wil namelijk alleen nog diervriendelijk vlees gaan verkopen.

De keten zou namelijk alleen nog het vlees verkopen van hennetjes van een . Van de kip tot het varken en het rund: al het vlees moet binnen een aantal jaar. Lidl is al langer bezig met het diervriendelijker maken van zijn . Lidl en verschillende foodfabrikanten zijn genomineerd. Unox, die niet gemaakt zijn van vlees met het Beter Leven-keurmerk. Lid Lidl start vandaag, december, met de verkoop van.


Lidl verkoopt over een paar jaar alleen nog vlees dat minimaal voldoet aan de eisen van het Beter Leven-keurmerk (met ster) van de . Deze week kondigde Lidl aan dat zij volledig overgaan op sterrenvlees.

Dit is een unieke actie van de discounter die de verkoop van vlees in de supermarkten. Lidl Gratis je elektrische auto opladen met zonne- stroom. Het kan binnenkort bij Lidl.


Marlijn Somhorst, Manager Corporate . Lidl gaat als eerste supermarkt gefaseerd over naar een. LIDL haar klanten uiteindelijk een 1 diervriendelijker vleesassortiment. Prijsvechter Lidl heeft het assortiment producten met het keurmerk Beter Leven verder uitgebreid. Sinds vorige week liggen er verse, voorverpakte vleeswaren.


Diervriendelijk vlees kan nóg vriendelijker. Heijn bij het varkensvlees voorop met procent, gevolgd door Jumbo en Lidl met procent. Discountsuper Lidl zette vorige week biologische producten in het schap.


De overige supers, maar vooral de gespecialiseerde biowinkels, . Al jaren speelt Lidl een voortrekkersrol op het vlak van dierenwelzijn. Zij riepen het label in het leven om de vee-industrie diervriendelijker te maken. Ook het schaaltje waarin het vlees ligt, is milieuvriendelijk want het bestaat uit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts