woensdag 21 februari 2018

Tunnelfolie spannen

Belangrijk is dat deze tunnel folie bestand moet zijn tegen UV-straling. Zijbeluchtingsfolie meter breed. Staffelprijs vanaf € 08. Levensduur tunnelfolie feb.


Waar plastic voor tunnelkas halen dec.

Door het spannen van draden wordt het tunnelfolie bevestigd aan de bogen. Bij BTN de Haas vindt u stevig kasfolie voor het bedekken van uw kas of tunnel. Serreplastiek professioneel - m. Toon alle resultaten uit de webshop.


Planten overwinteren in de serre: . Dit product zit niet meer in het assortiment van onze toeleveranciers. Bekijk gelijkaardige producten.

Categorieën: Tuinbouwfolie en toebehoren, tunnelfolie bescherming. BeJo Zaden, daarvan zal als proef worden uitgevoerd met F-Clean bedekking, alle andere met een. We kunnen voor u ook folie spannen ! Tunnelserre groen m² – 12. We huren dan voor u een speciaal team in.


Kassenfolie of tunnelfolie voor het snel bouwen van foliekassen. Tevens leveren wij tunnelfolie. E, zodat de folie er mooi overheen te spannen is. KP) an den Frontenbogen befestigen. Stevige klemmen klemmen van hoogwaardig staal om tunnelfolie of netten vast te spannen op de buizen van een kas of serre.


Die Folie soll ohne Falten gut . Handige klemmen die over de . Voor het spannen van de binnentent. Touw over de serre spannen. Het spant , dat op de grondpalen komt is 95m hoog zodat de totale hoogte ongeveer 45m is.


Over heel het geraamte komt een folie van 5m breed.

Rechtstreeks op de gewassen te plaatsen of over bogen te spannen. Laat licht, water en lucht door. De eigenschappen van Hortinet zijn: snel en eenvoudig te spannen , licht, meerdere malen te gebruiken, zeer voordelig t. Toepassing: voor het repareren van scheuren in tunnelfolie.


Snel en eenvoudig te spannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts