dinsdag 20 februari 2018

Proefboerderij vredepeel

De experts op de proeflocatie in Vredepeel verzorgen professionele veldproeven en. De dag vindt plaats op dinsdag september in Vredepeel. U maakt kennis met de laatste ontwikkelingen in de teelt van gras, . Biofumigatie bestrijdt niet alle belagers : Onderzoek op proefboerderij Vredepeel. Uit drie jaar onderzoek op PPO Vredepeel blijkt dat biofumigatiegewassen .

Op een grote kar worden de kinderen langs de akkers gereden en krijgen uitleg . Proefboerderij (PPO) voor akkerbouw, groene ruimte en vollegrondsgroente. Maar toen proeftuin Meterikseveld zijn deuren moest sluiten, nam proefboerderij Vredepeel. De Landelijke preidag vindt plaats op oktober bij proefboerderij Vredepeel aan de Vredeweg 1c in Vredepeel.


Bekijk hier het programma. Bij PPO Vredepeel (de proefboerderij ) zijn we 2grasland-proeven aan het bemesten, allemaal op meter. Een uitdagende puzzel voor onze chauffeur en.

Aanpassing stikstofbemestingsadvies zomertarwe . Bij de Limburgse proefboerderij Vredepeel zijn deze week aardappelen van het ras Hansa gerooid en ingeschuurd. Dat is de uitkomst van een onderzoek op de zandgronden van proefboerderij Vredepeel dat deze week is gepubliceerd in het gerenommeerde . Provincie: Heel Nederlan Limburg, Noord-Brabant. Pionieren in de Peel : veertig jaar proefboerderij Vredepeel.


Gewasverzorgingsbedrijf Verhoeven uit Erp rooit meekrap bij PPO proefboerderij Vredepeel. Praktijkcentrum Colijnsplaat, testfaciliteiten op Vredepeel en Wijnandsrade en het innovatie-centrum (Reusel), samen genoemd de Proeftuin voor . Bij proefboerderij Vredepeel is een stuk sorghum ingeplant Afbeelding:. Op de proefboerderijen van Vredepeel en Wijnandsrade hebben ze . De pojecten Grondig Boeren met Mais Brabant én Limburg maken beide gebruik van de demonstraties die aangelegd zijn op proefbedrijf Vredepeel (WUR). Published in, Groenten en Fruit Actueel, Vol. Het college heeft een werkbezoek gebracht aan proefboerderij Vredepeel PPO.


Het rooien gebeurde met een getrokken . Dit blijkt uit een tussenrapportage van een driejarige proef op proefboerderij Vredepeel. Door extra frontgewichten aan de trekker te monteren en de banden op een lagere spanning te zetten tijdens het ploegen, is brandstof te besparen.

Fotocredits: Meetstation Vredepeel (links), Mesdagfonds. Op 1hectare teelt van aardappelen, suikerbieten, granen, uien, mais en conservengroenten. Onderzoek ten behoeve van een plan van watervoorziening voor een proefboerderij in de Vredepeel. Signatuur: Lim nummer: 153.


Corporatie: Ministerie van . Auteur: Hospers-Brands, A. Praktijkschool Horst, Centrum voor Onderwijs in de Dierveredeling en de Rundveehouderij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts