donderdag 22 februari 2018

Brahma kleurslagen

Meerzomige blauwzilver patrijs hen. Mooie drie-rijige kam bij brahma haan. Brahma Buff-zwartcolumbia haan.


Dus als je zegt welke kleuren je allemaal gaat houden dan kunnen we meteen zien welke te combineren zijn. Vraagje over rassen en kleurslagen aug. Met hun statige, opgerichte houding, flinke donsontwikkeling.

Designed by Free Business WordPress Themes, thanks to: raspberry . De brahma is een vleeskippenras dat zijn oorsprong vindt in Azië. Voor de beschrijving van kleurslagen bij kippen (of huishoenders) bestaan standaardiseerde. De Nederlandse standaard voor grote hoenders bevat 1verschillende benamingen voor kleurslagen , de Belgische 141. Kleurslagen Willie - Zwart-wit gepareld - Blauw-wit gepareld - Koekoekpatrijs. Lemon Pyle, dus niet op basis van vuilwit Buff . Bij alle kleurslagen zijn de ogen, kam en lellen rood en de poten helder geel.


Hallo, ik ben op zoek naar diverse kleurslagen brahma groot.

Ik heb hier een mooi stuk grond waar al kippen op lopen,. De kleurslag Columbia en dat geldt ook voor de andere rassen, is één van de . Heb jonge brahma haantjes in verschillende kleurslagen. Zwart Koekoek Colombia wit-zwart Isabel Goudpatrijs. Algemene indruk en eigenschappen. Statig, middelhoog gestel vrij fors en bree zowel diep als . Wanneer je zelf kippen wilt gaan houden moet je op zoek naar een geschikt.


De Hollandse kuifhoenders zijn erkend in een aantal kleurslagen. De verschillende kleurslagen. Leden met hun rassen en kleurslagen. Wyandotte groot en kriel -diverse kleuren. De wyandotte kriel heeft erg veel kleurslagen.


Uiterlijke kenmerken: staart. Wij zijn Ward en Jan Van Rompaey,uit Zemst. Mijn persoonlijke favoriet is de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts