maandag 26 februari 2018

Plofkip kfc

De dierenwelzijnsorganisatie vindt dat de fastfoodketen moet stoppen met de verkoop van plofkip , en noemt KFC voortaan Kentucky Fried . Wakker Dier doopt KFC om tot KFP – Kentucky Fried Plofkip. De fastfoodketen gebruikt namelijk nog steeds plofkip. We gaan door totdat ze plofkipvrij zijn.


KFC verkoopt gepaneerde plofkip , in grote hoeveelheden en tegen heel lage prijzen.

Het actiecomité voor dierenwelzijn vindt dat de fastfoodketen moet stoppen met de verkoop van plofkip en noemt KFC voortaan Kentucky Fried . De Real Deals van KFC met 1 real chicken? KFC paneert plofkip en verkoopt die in grote buckets voor. Berichten over KFC - plofkip geschreven door NL-AG. BREAKING: Kentucky Fried Chicken heet vanaf nu Kentucky Fried Plofkip ! Deel deze film en zorg dat.


Maar KFC gebruikt gewoon plofkip en daar maken veel . Bovendien is KFC een van de laatste grote bedrijven die nog plofkip.

Over die plofkip valt nu goed én slecht nieuws te vertellen. Dit betreft onder andere Dr. Sommigen van deze merken stopten met de plofkip. Omdat KFC zijn klanten nog altijd de zogeheten plofkip voorschotelt. Deze man kon geen moment langer wachten op zijn kippetje en pleegt een plofkraak voor plofkip bij KFC in Veenendaal.


Tot ik ontdekte dat de kip die jullie serveren PLOFKIP is. Het zou beter zijn als KFC over gaat op biologische kip en het zou fijn zijn als er ook . Man pleegt plofkraak voor plofkip bij KFC. En worden andere fastfoodketens ook aangepakt, zoals Burger King en KFC ? Volgens de dierenwelzijnsorganisatie zitten de zogenoemde . Consumenten krijgen, vaak zonder dat ze het weten, plofkip voorgeschoteld door fastfoodketens, restaurants en bedrijven. Fastfoodketen Kentucky Fried Chicken serveert nog steeds plofkip en dat kán gewoon niet meer. Om KFC wakker te schudden, doopt Wakker . Kijk, een plofkip is gewoon een hele efficiënte kip.


Oké, hier is dus het probleem. Als de vleesindustrie diervriendelijker wordt, dan is het vlees nog slechter dan het milieu. Met deze emmer vol plofkip stimuleert KFC consumenten om grote hoeveelheden dierenleed naar binnen te werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts