donderdag 15 februari 2018

Spitsmuizen plaag

De spitsmuis bestrijden is een lastige klus want de beestjes kunnen voor heel wat problemen zorgen in het huis. Hoewel het nuttige diertjes zijn, hebben we ze. De spitsmuis is een plaagdier die vrij algemeen is, maar toch minder bekend dan zijn neef, de huismuis. Bij lawaai achter wanden of boven plafonds kunnen we naast spitsmuizen , ook te maken hebben met huismuizen of ratten.


Spitsmuizen verspreiden een . Alle spitsmuissoorten komen wel eens in huis voor maar de huisspitsmuis relatief vaker dan de andere.

Tastzin en reuk zijn eveneens goed ontwikkeld. De ogen zijn klein en van weinig betekenis. Neem contact op met Jansen of lorkeers plaagdierbeheersing. Voor het juiste advies, bestrijding of voorkomen van spitsmuizen.


Een paar muizen kunnen makkelijk een plaag worden, doordat ze zich zo snel. Er zijn veel verschillende. De veldmuis kan een plaag worden voor boeren.


Ga als volgt te werk om spitsmuizen te bestrijden:. De stankoverlast kan omschreven worden als een penetrante geur die met name in combinatie met warmte sterk op kan spelen.

Ook spitsmuizen zijn een . De geur van hun urine gebruiken muizen om zich te oriĆ«nteren en hun territorium af te bakenen. Hoe sterker de geur, hoe dichter u bij de plaag in de buurt bent. Noordse woelmuizen waren lang geleden nog een plaag in Nederland maar . Bent u op zoek naar een specialist in spitsmuizen bestrijden?


Bij FD Plaagdierpreventie bent u aan het juiste adres voor o. Andere muizen: bosmuizen, veldmuizen, spitsmuizen waar wij bij kunnen. Voor boeren zijn deze muizen allesbehalve een plaag , weet Van der Loo. De meest voorkomende muizen in bedrijven en huizen zijn de huismuis, bosmuis, veldmuis en de spitsmuis. Naast de huismuis treffen we in Nederland ook vaak de bosmuis, spitsmuis en de veldmuis aan.


Afhankelijk van de soort muis, werpt de muis tot jongen per . Om muizen te verdrijven kunt u het volgende gebruiken. Eucalyptus olie (niet op alcohol basis)in water doen. Het potje ergens neer zetten. De muizen die zich binnenshuis nestelen zijn de huismuis en als er zich in uw huis voldoende insecten bevinden, ook de spitsmuis.


SPITSMUIS (Soricidae) De spitsmuizen vormen een grote familie van zoogdieren uit de orde der. Het bestrijden van spitsmuizen of woelratten is iets waar u Jonker spitsmuisbestrijding direct. Naast spitsmuis bestrijding adviseren en informeren wij u als klant in het voorkomen van een nieuwe spitsmuizenplaag.


Wij kunnen u helpen er vanaf te komen.

Muizen in huis is een vervelende plaag. Door zelf muizen in huis te bestrijden of door een bestrijder uit . Het zijn voornamelijk de: bosmuis, huismuis, veldmuis en spitsmuis. De huismuis is echter de enige muis die in Nederland bestreden mag worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts