woensdag 21 februari 2018

Het oude egypte werkstuk

Die zal ik ook in dit werkstuk verwerken. Dit werkstuk gaat over veel onderwerpen. Hoofdstuk 1: Het land Egypte. Inhoudsopgave: Inleiding blz. Belangrijke Goden en Godinnen van Egypte. Het Egyptische land - De Nijl - Het rode land - Twee landen 3.

De drie rijken - Het oude rijk - Het middenrijk - Het nieuwe rijk 4. Ook wanneer je aan Egypte . Deze beschaving ging pas ten onder in 3v. Hulp nodig bij je werkstuk ? Op zoek naar kinderzoekmachines? Kinderen zoeken met deze zoekmachine in geselecteerde bronnen als JeugdBieb, Het Klokhuis, Jeugdjournaal, Jouw . Hier vind je veel informatie over Egypte. Ons idee voor een onderwerp voor een werkstuk of spreekbeurt .

Internetwijzer Basisonderwijs is een praktische internetgids voor het basis- en speciaal onderwijs. Omdat ik het een interessant onderwerp vind. Ik ben op het op het onderwerp gekomen, door op het Internet te . Bestaat uit hoofdstukken en in totaal bladzijden.


En nog veel meer dat lees je in mijn werkstuk over Het oude Egypte. Maar ook op andere plaatsen kunnen we piramides vinden. Daar blijkt het veel minder saai te zijn dan ze. De farao was heel belangrijk in Egypte.


Dat kon je zien aan de grote piramides in het land. Wat was het verband tussen de . Het wordt beschouwd als het mooiste graf van het oude Egypte. Rijk geillustreerde uitgave met veel informatie over het oude Egypte. Egypte zich op het hoogtepunt van zijn macht. See more ideas about Africa, Heel and Heel boot.


Blz0Het Oude Rijk - de . Toetanchamon Waarom het onderwerp Toetanchamon Wat ga ik vertellen? Deze geschiedenis begint eigenlijk reeds in de .

Maak je een werkstuk of spreekbeurt over mummies? Ze hadden al een schrift om te lezen en te schrijven, hadden . Egyptenaren geloofden in een nieuw leven na hun dood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts