maandag 12 februari 2018

Mollen doden met gas

Het mollen vergassen is een zeer effectieve manier van bestrijden van mollen. Mollen zijn nochtans gemakkelijk te verdrijven of te weren zonder grote kosten. Uitgebreide informatie over gas op deze pagina. Ze gaan de gangen ontvluchten.


Ik ben op zoek naar een recept om met huis tuin en keukenmiddelen een gas te fabriceren dat in staat is mollen te doden.

Wortels van bloemen en planten worden kapot getrokken en de bloemen en planten gaan dood. Mollen bestrijden met carbi voor een mol-vrije tuin. Wanneer het product in aanraking komt met water, komt er een gas vrij ( acetyleen gas ). Bekijk alle mogelijkheden voor mollen bestrijden en mollen verjagen met mollen carbid. Zo kan het gas zich goed verspreiden in het gangenstelsel van de mol. Ben jij ook die vervelende mollen en woelratten in je tuin beu?


Let dan goed op, want in deze. Reeds jaren zit ik met mollen (en soms woelmuizen ) in mijn gazon.

Heeft er iemand een goede. Als een mol blind is, hoe nemen mollen ons dan waar? Voor we het hebben over de drie methoden om mollen te bestrijden, zijn er eerst. Mollen leven altijd solitair, dat wil zeggen: in hun eentje, tot in het voorjaar.


Het nadeel is dat dit gas ook andere levende wezens kan doden , . Mollen wel zo zinvol of noodzakelijk is, dient zeker het gebruik van vooral chemische. We zijn echte dierenliefhebber, mollen bestrijden met gas moeten we niets van weten, planten tegen mollen werken niet. We willen de mollen niet doden , . Ik hoorde pas iets over mollen uitgassen ipv ze vangen. Of gewoon een bladblazer der in stouwen en dan met de schep er bij om ze dood te slaan.


Mollen graven hinderlijke gaten in tuin, maar ze zijn ook nuttig. Middelen met explosief gas als zwavelpatronen, carbid en de rodenator zijn verboden. Je kunt de mol ook snel en pijnloos doden met een schaarklem.


De opmerkelijkste krant van Nederland - Mollen de lucht in. Met dit apparaat is men in staat om een brandbaar mengsel van propaangas en zuurstof in. De onmiddellijke dood van de dieren volgt op de drukgolf die bij de explosie ontstaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts