vrijdag 16 februari 2018

Cornus canadensis wintergroen

Bloemen: kleine bloemhoofdjes tussen witte schutbladen, die in het midden van elk bladrozet ontluiken. Cornus canadensis is een bodembedekkende (dwerg) kornoelje. De Kornoelje is niet wintergroen.


U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar . Voordelige staffelprijzen.

Kan iemand mij wat meer uitleg geven over cornus canadensis. Groenachtige witte bloemen omgeven door vier helderwitte . Het geslacht Cornus is rijk aan soorten en variĆ«teiten. Groenblijven uitstekende bodembedekker met witte bloemen en rode besjes.


Staat graag op een humusrijke bodem. Normaal kennen wij de Kornoeljes als een bladhoudende heester maar dit is een echte bodembedekker. De cornus (Kornoelje): welke zijn de mooiste soorten?

Een buitenbeentje is de dwergkornoelje ( Cornus Canadensis ). Cornussoorten hierboven, maar een laagblijvende vaste plant die gedeeltelijk wintergroen is. Hij bloei in periode mei- juni met hele mooie witte bloem. Je bent van harte welkom in ons tuincentrum. Na de bloei rode eetbare bessen Max. Binnen 2-werkdagen bezorgd!


Wintergroene – groenblijvende bodembedekkers - Modeltuinen Zwanenburg. Bodembedekkende plant met kransen van ovale bladeren. Groene bloemen met witte schutbladeren.


Een zodevormende, wintergroene vaste plant met typische, scheef hartvormige, groene bladeren met een roodachtig paarse gloed. De nederlandse naam is Kornoelje, familie van de Cornaceae. De bladeren zijn groen en . De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca.


Koop je Cornus Canadensis (Kornoelje) goedkoop bij online tuincentrum TuinFlora. Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en tuinplanten op .

De Grootbloemige kornoelje is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Cornus nuttallii?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts