maandag 12 februari 2018

Anti katten plant

Maak de tuin minder interessant en gebruik planten met een citroengeur en . Je houdt van katten en ook van je tuin. Alleen gebruikt de eerste soms het tweede als een kattenbak. En dat is nu net de reden waarom je de katten uit . Katten uit de tuin weg houden, weren van katten.


Kat planten waar katten niet van houden honden te koop.

Erg stekelige planten weren katten ook uit de tuin. Er zijn anti -kat korrels op basis van knoflook-extract verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak . Hou je van katten , maar wil je ze liever niet in je (moes)tuin? Ontdek welke planten je kan gebruiken in de strijd tegen katten. Ooievaarsbek (een geranium soort) wordt daarin genoemd en ook de vuurwerkplant en . Met wat geluk beperkten de katten zich tot dat stukje tuin.


Onderstaande een aantal planten die katten niet zo fijn schijnen te. Om daar een eind aan te maken heb ik van dat anti -spul bij Intratuin .

Poot planten in je tuin die katten afweren. Er zijn verschillende planten die je tuin er aantrekkelijk uit laten zien, maar die erg onaantrekkelijk voor katten zijn. Katten kunnen in kleine tuinen vaak een doorn in het oog zijn. Putjes graven, omwoelen of vernielen van planten , opeten of wegjagen van . NIJMEGEN - Last van poepende en miauwende katten ? De Gelderlander heeft twaalf.


Geranium macrorrhizum (ooievaarsbek). Planten waar katten een hekel aan hebben. Voor anderen zijn katten vervelende beesten die plantjes slopen, de tuin. Er zijn kruiden en planten waar katten een hekel aan hebben maar er is.


Zet een citroengeranium in de tuin en de katten blijven weg, ze hebben nl een hekel aan die geur. Katten zouden koffieprut vies vinden en die plek daarom mijden. En de prut bevat ook nog eens stoffen die goed zijn voor veel planten. Maar iedereen die een kat heeft, weet dat katten en kamerplanten niet altijd een goede combi zijn.


Ze kennen vaak het verschil niet tussen hun . Schijnbaar is onze tuin zeer interessant voor de katten uit de buurt. Katten hebben een voorkeur voor droge losse grond om er hun behoefte in te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts