dinsdag 26 december 2017

Workshop steigerhout zuid holland

Natuurlijke materialen op steigerhout. Tijdens deze workshop werk je op een paneel van steigerhout ( x cm). Met tips en ideeën voor een.


Interesse in Gezellige workshop , schilderen op steigerhout. Zuid - Holland - De leukste workshop doe je bij Hoek in Bodegraven.

STEIGERHOUT Zaterdag: dagdeel van uur kosten: 3= incl. We gaan deze avond schilderen op steigerhout met acrylverf. In de uur schilderen we een eenvoudige afbeelding naar keuze! Ik zal voorbeelden meenemen, . Na het volgen van deze workshop ga je naar huis met geschilderde Vrolijke Koeien op steigerhout ! Deze workshop is van 14:uur tot 17:uur op zondag en we maken er een gezellige middag.


Alle workshops op een rij, van zakelijk tot creatieve workshops. Bij Suus geeft creatieve workshops in Krimpen aan den IJssel (vlakbij Rotterdam) e.

Van steigerhout sloophout. Atelier Hupsakee is een plek. Vind hier een compleet overzicht met creatieveworkshops. Het workshopaanbod staat op de site van Vrolijk Atteljee.


Hippe en originele workshops voor teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en. De workshoplocatie is ook te huur voor cursussen, workshops , opleidingen, . Ontbrekend: steigerhout workshop, workshops, Zuid-Hollan Rotterdam, Den Haag, Delft. Op zoek naar een creatieve workshop voor senioren? Hout workshop tot uur durende steigerhout workshop. Dit slechts vanaf €3per persoon.


Steigerhout (voor buiten). Een wandbord van steigerhout i. Wat een mooie workshop om als team met ruwe materialen een mooie creatie of schilderij te maken van steigerhout. Aangekomen op het strand ligt de stapel . Wij geven diverse landelijke workshops in Ridderkerk (vlakbij Rotterdam). Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u tijdens onze workshops.


De Creatieve Prinses verzorgt regelmatig workshops voor volwassenen onder het genot van een hapje en drankje.

Een compleet overzicht creatieve workshops in Nederland. Boek een workshop creatief voor bedrijfsuitjes, vriendinnenuitjes en vrijgezellenfeestjes. De etagere hou je natuurlijk mooi over aan deze workshop ! RIJSWIJK, ZUID - HOLLAND - Bij Freestyle Paintbar maak je onder begeleiding. Zowel een kunstzinnige cursus als workshop , een overzicht per kunstenaars discipline. Schilderen met acryl op steigerhouten paneel (BOVENKARSPEL).


Jaap weer een workshop kerstboom maken van steigerhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts