woensdag 20 december 2017

Rattenoverlast

Schoolpleinen, binnenplaatsen en . Meld overlast van ratten aan de NVPB! Ratten veroorzaken overlast. Het volgende kunt u zelf ondernemen ter bestrijding van rattenoverlast.


Jullie kunnen meewerken aan het beperken van rattenoverlast door geen afval zoals . EINDHOVEN - Deze zomer zijn er weer veel klachten van rattenoverlast in onder andere Eindhoven en Oss.

Overlast van ratten is niets nieuws . Eerste hulp bij rattenoverlast is een reeks artikelen die gaan over ongediertepreventie en bestrijding van ratten zonder giftige bestrijdingsmiddelen. De gemeente Sittard-Geleen waarschuwt inwoners voor rattenoverlast. Door de droogte vallen de putten langs de straat droog.


Het rattenprobleem in Deventer lijkt dit jaar nog groter dan vorig jaar. Net als in andere gemeenten in ons lan is het aantal meldingen ook in Hengelo toegenomen. See what people are saying and join the conversation.


Aantal meldingen rattenoverlast in Drimmelen stijgt. DRIMMELEN – Rondslingerend (huis)afval, het voeren van vogels en huisdierenvoedsel .

BEUNINGEN - Inwoners van vier straten in Beuningen hebben last van ratten. Het gaat om de Lange Dreef, . Veel ruchtbaarheid gaven de andere dorpelingen niet aan de rattenoverlast. Van Huet: ,,Want de meesten durven er niet over te praten. Bewoners kregen voorlichting over wat zij zelf tegen de rattenoverlast kunnen doen.


Plaagdierbestrijders maken zich grote zorgen over rattenoverlast in Noord- Holland. Woonstad Rotterdam neemt maatregelen om de plaagdieren te weren uit woningen. Maar het probleem is breder, want rattenoverlast moet . De rattenoverlast in Bilthoven-West wordt gezamenlijk opgepakt door bewoners, Woonstichting SSW en de gemeente.


De laatste tijd komen er bij in onze gemeente diverse meldingen en vragen binnen over zwarte ratten. Op verzoek van de Dorpsraad Hooge . Er komen regelmatig meldingen binnen bij de gemeente Dongen over de aanwezigheid van ratten. Het is daarbij voor de melder soms . BILTHOVEN - Er is een rattenoverlast in Bilthoven-West en dat wordt nu flink aangepakt. Een rattenbestrijder wordt erop uitgestuurd om het . Zij zien een stijging in het aantal oproepen en de vraag . Den Haag werkt aan een plan om rattenoverlast in woonwijken aan te pakken.


Muizen- en rattenoverlast.

In delen van ons dorp ervaart men op dit moment overlast van muizen en ratten. Wellicht heeft dit zelf ook al . Vragen over rattenoverlast. We hebben het over een stijging van procent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts