dinsdag 12 december 2017

Epa label

Iedere woning verbruikt energie. Om te zien hoe energiezuinig een woning is, krijgt het een EPA label. Deze laat u berekenen door een adviseur.


Op de site Zoek je energielabel kan iedereen het . Energielabels voor woningen.

U vindt hieronder de antwoorden op veel gestelde vragen over het energielabel en het energieprestatiecertificaat ( EPA ). Kijk voor meer informatie op . Na betaling en goedkeuring van de erkend deskundige ontvangt u per e-mail een afschrift van het definitief energielabel. U kunt het label na registratie ook zelf. Een energielabel is verplicht bij verkoop, verhuur of oplevering van uw woning of gebouw.


Het EPA - label is een energielabel voor woningen, vergelijkbaar met de labels voor . Ook maakt het energielabel duidelijk welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn.

Er staan in de regelgeving echter enkele . Zo kan het label het energieverbruik bij monumenten tot twee keer hoger. Het EPA -advies, het advies behorende bij het energielabel, sluit veelal niet aan bij . Vragen en antwoorden over EPA - label en EI-waarde. Het duidt de energiezuinigheid van onder andere woningen . Hoogwaardige producten en diensten, alle informatie over het bedrijf en de bestelopties.


Een EPA - label geeft aan wat de stand van zaken is én waar de kansen voor verduurzaming op korte en lange termijn liggen. EPA -certificaat) aan de koper te . Het EPA -U energielabel is hét label voor utiliteitsgebouwen. Dit vertoont hoe energiezuinig het gebouw is en welke energiebesparende stappen passen bij het . De eigenaar van het gebouw moet bij elke nieuwe transactie een EPA - label kunnen tonen waarbij de koper of huurder van de woning of het gebouw op . Het verkrijgen van een energielabel voor een pan heeft een vlucht genomen. Voor woningen ( epa -w) als utiliteitsgebouwen. Wat zegt het label mij eigenlijk?


Dit getal geeft de energetische prestatie van het gebouw weer. Het label laat de energieprestatie van de woning zien en maakt .

Een energieprestatieadvies ( EPA ) is een advies op maat voor eigenaren van bestaande woningen hoe energie te besparen. Bij de verkoop, verhuur en oplevering van woningen is een geldig energielabel verplicht. U krijgt een EPA na een onderzoek . Actuele wijzigingen regelgeving EPA - label Utiliteit.


Het is een energielabel dat voor woningen wordt afgegeven met een optie voor een maatwerkadvies . Gaat u uw woning verkopen of verhuren, dan bent u verplicht dit voorlopige label om te zetten naar een definitief label. Maakt u het voorlopige energielabel niet . Met een EPA label is uw woning geschikt voor verkoop en weet u welke mogelijkheden er zijn voor energiebesparende maatregelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts