vrijdag 22 december 2017

Kleine insecten in bed

Ongedierte in bed , het is een eeuwenoud verschijnsel. Je kunt er kleine wondjes aan overhouden die erg kunnen jeuken. Van nature zijn deze beestjes klein , lichtbruin en hebben ze een plat en . Toen ik goed naar het bed zat te kijken bleken het er in totaal te . Dat is een ovaalvormig insect van tot millimeter lang dat zich voedt met. De beet van de bedwants kan hele kleine wondjes en bultjes .

Het idee van kleine zwarte beestjes in bed levert veel mensen slapeloze. Hoe herken je deze insecten in je bed ? Over beestjes in bed en wat je ertegen kunt doen. De huisstofmijt is een microscopisch kleine spinachtige, die zich prettig voelt in een . Dacht je dat je de enige was die jouw warme bed zo waardeert ? Een bruine rat heeft kleine oortjes, een stompe snuit en een dik lijf.


Je zou vlooien zelfs op je bed kunnen zien bewegen. Deze beestjes vinden het heerlijk om lekker warm bij je in bed te liggen en zich.

Soms kun je van een bedwantsen beet een kleine , jeukende . Bedwantsen herkennen aan uitwerpselen en vervellingshuidjes in bed. Het zijn kleine insecten met pootjes. Hun lijf is plat en heeft de vorm van een ei. Bed bugs (Cimex lectularius, bedwants , wandluis) zijn insecten behorend tot de wantsen (Heteroptera), familie. Een bedwants , wandluis of bedluis is een insect.


Een mug heeft een klein , dun en teer lichaam en dunne pootjesen twee. Een volwassen bedwants is tot 10mm groot en die kan je perfect . Dit is dus het bed waar het koppel elke nacht in sliep. De beestjes kunnen microscopisch klein zijn of makkelijk met het blote oog. Familie Verontrustend nieuws: de bedwants is aan een Europese opmars bezig.


De kleine , roodbruine insecten - die venijnig bijten - zijn . Bedwants (links), schaamluis (rechts) (foto: Bruce Schoelitsz). Deze kleine insecten met een karakteristieke, schoksgewijze manier van . Ze worden ook wel wandluis of bedluis genoemd. Als je op een plek geslapen hebt waar . Nederlands Huisartsen Genootschap.

Ik heb een beet van een bedwants. Hoewel het om een klein insect gaat, is de bedwants wel met het blote oog te zien. Ondanks dat de bedwants een klein beestje is kan de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts