vrijdag 15 december 2017

Planten voor zonnige tuin

Wil je makkelijk tuin - onderhou kies voor vaste planten. Hier vind je een selectie voor . Veel vaste planten houden van de zon, voor de beplanting in een zonnige tuin is dus volop keuze. Dan heb je geluk, in de volle zon bloeien namelijk de mooiste vaste planten.


Er is keuze uit honderden verschillende vaste planten , . Ben je gezegend met een tuin op het zuiden?

Heb je een tuin met veel zon, dan heb je geboft. Planten voor zonnige , droge plaatsen. Voor de meeste vaste planten is een zonnige tuin namelijk perfect.


Er zijn talloze soorten waarmee je de . Agastache `Black Adder` ( Anijsplant ). Vaste planten voor een droge en zonnige border. Voorjaarsbloeiende bomen in de lente - bloeiende bomen zoals magnolia, cercis en prunussen. Tuin planten in geel, zalm of oranje geven een extra zonnige uitstraling aan uw border maak uw keuze uit de vele soorten, maten en vormen en geniet van dez.


Intratuin heeft de mooiste planten voor je tuin klaarstaan.

Kijk rond en laat je inspireren, op de website of in een van onze winkels. Niet elke tuinplant is geschikt . Deze planten doen het er juist erg goed. Mottenkruid zorgt voor verticale accenten in de tuin en omdat hij zichzelf hier en. Plant de knollen van baardirissen altijd op een zonnige , warme plek die goed waterdoorlatend is. Natuurlijk zijn daar tal van mogelijkheden voor zoals het planten van bomen en.


Er is veel keuze voor beplanting die het goed doet in de zonnige tuin zoals:. Met een goede plantenkeuze kan je ook een onderhoudsvriendelijke tuin bekomen. De plant gedijt het beste op een zonnige plaats. Astilbe (prachtspirea) Met zijn pluimvormige bloemen is de Astilbe een aanwinst voor de border.


Plekjes waar niet alle planten het goed doen. Onverwacht veel vaste planten gedijen toch nog goed op droge, zonnige plaatsen. Onderstaande vaste planten. Het voorjaar is weer in het land.


Wie droomt er niet van een zonnige. Op zonnige dagen genieten we volop van onze bloemen en planten die nu ( meestal) prachtig in bloei staan. Maar vergeet ook deze maand niet om je tuin een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts