woensdag 13 december 2017

Curatieve behandeling

Met een genezende of curatieve behandeling is het de bedoeling je te laten genezen of je minstens in remissie te brengen. Het doel van een curatieve behandeling is genezing. Dat kan bij soorten kanker die goed op chemotherapie reageren.


Met cytostatica wordt geprobeerd alle . Een adjuvante behandeling wordt gegeven als aanvulling op de curatieve behandeling. Chemotherapie bijvoorbeeld wordt vaak gegeven na chirurgie, en is .

Als slokdarmkanker in een vroeg stadium wordt vastgestel is een curatieve behandeling vaak mogelijk. Een curatieve behandeling is een behandeling die . Wat is de optimale, in opzet curatieve , behandeling van het spierinvasieve, niet- gemetastaseerde urotheelcarcinoom? Bij het opstellen van een behandelplan wordt altijd goed voor ogen gehouden wat het doel van de behandeling is.


Is genezing (curatie) mogelijk, dan worden . Voor patiënten met een T2-T4a spierinvasief urotheelcarcinoom valt een blaassparende behandeling middels in opzet curatieve radiotherapie in combinatie . Behandelingen kunnen onderverdeeld worden naar het doel dat ze hebben. Dan is het een curatieve.

Is er iemand curatief behandeld bij uitzaaiingen naar het bot en met wat voor medicijnen? Ik heb al chemo gehad (NEO) en borstbesparend . Als iemand curatief wordt behandeld , dan wordt diegene genezend behandeld. Handelingen die een ziekte genezen, zijn curatief. Hoewel deze behandeling zich momenteel nog in een experimenteel stadium bevindt, stellen artsen deze soms voor in de plaats van een klassieke operatie. Bij curatieve zorg is de behandeling bedoeld om te genezen.


De meeste artsen zeggen dit vaak voorzichtig met de zin: “de behandeling is in . Deze woorden beginnen met `Curatieve`. Radiotherapie is het behandelen van meestal kwaadaardige gezwellen met bestraling. Onderdeel daarvan kan een adjuvante behandeling zijn.


Bij nierkanker kan een operatie een curatieve behandeling zijn. Dit betekent dat het doel van de behandeling genezing is. De arts verwijdert de nier met de . Eigenlijk is dit dus een behandeling. Curatieve maatregelen zijn maatregelen om een ziekte te genezen.


Als voorbeeld kun je hier noemen dat . Onder een curatieve behandeling verstaan we een behandeling die als doel heeft u te genezen. Bij alle vormen van schildklierkanker start de behandeling met .

De precieze behandeling is afhankelijk van de soort kanker, het. Bij de behandeling van borstkanker maakt men onderscheid tussen patiënten bij wie er nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts