vrijdag 22 december 2017

Remleiding cunifer

Cunifer remleiding bestaat uit koper, nikkel en ijzer en is hierdoor sterker dan de stalen en koperen remleidingen. De legering van koper en nikkel zorgt voor . Artikelgroep: Remmen en vering. Zijn er ook mensen hier die slechte ervaringen hebben met koperen remleidingen ? Vorige week was er een klant bij mij aan de balie die . Opzoek naar cunifer remleiding ?

Wij leveren diverse soorten en maten direct uit voorraad! Bekijk het aanbod in onze webshop. Koper en cunifer remleiding. REMLEIDING CUNIFER 75MM 5METER (1ST).


ABS levert uit voorraad alle maten koperen en kopernikkel ( cunifer ) remleidingen. De meest gebruikte zijn staal, verzinkt staal, Cunifer en koper. De stalen varianten zullen van uit . Race remleiding, goed bewerkbaar.

Specificaties en bestellen. Links naar Remvoeringen-remcylinders-remvloeistof-lhm, -, bitshop. ATE remleiding aftermarket. QSP levert een groot assortiment producten voor toepassing in uw drift, circuit of . Voor degene die het intereseert, we hebben van de week de 1voorzien van cunifer remleiding.


Aangezien de oude toch op diverse plekken . Er is een nieuw materiaal gangbaar geworden met de soortnaam Cunifer. Op korte termijn wil ik wat remleidingen vernieuwen en die dan maken van cunifer. Knelkoppeling Cunifer leiding.


Echter, dat spul is een stuk harder dan koper en de . Dit kan je het best bij je automaterialenzaak halen die hebben ook een lading nippels . LV , delen ( uitv. Cunifer ). Remleiding fels gereedschap, fels sets, buigtangen en snijders. Deze remleidingen zijn nieuw niet meer leverbaar en moeten dus uit een rol van koper leiding zelf gemaakt worden.


In dit geval wordt Cunifer leiding gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts