woensdag 27 december 2017

Aloe vera plant luchtzuiverend

De aloë vera is een vetplant met dikke stevige bladeren. Het is een makkelijke plant dat weinig verzorging nodig heeft. Dit is één van de krachtigste luchtzuiverende planten op onze planeet die ook.


Dat maakt de aloë vera tot de ideale slaapkamergenoot . Extraatje van de aloë vera : ontstaan er bruine plekjes op de plant , dan weet je dat.

NASA Schone Lucht studie verkozen tot de meest luchtzuiverende plant. Naar het schijnt zijn het niet zozeer de planten , als wel de micro-organismen ( again…). Raakt een blad beschadig . Aloe vera heeft als bijnaam “de onsterfelijke plant ” en kan ook makkelijk gestekt worden, dus zelfs voor mensen zonder groene vingers is er . Aloë vera haalt benzeen en formaldehyde uit de lucht. Veel mensen weten dat planten voor zuurstof in huis zorgen, maar wist je dat er ook planten.


Wat doen luchtzuiverende planten nu precies? De plant filtert verschillende chemicaliën uit de lucht.

De vrouwentong, hedex, aloe Vera en clusia rosea zijn ook enorme luchtzuiveraars! Hoeveel lucht een kamerplant kan zuiveren is afhankelijk van de soort en grootte van de plant. Welke luchtzuiverende planten het meest geschikt zijn voor jouw . Planten staan mooi in jouw interieur, en hebben nog een groot voordeel.


Wist je dat planten geschikt zijn om de lucht in huis te zuiveren? NASA logo luchtzuiverende planten. Deze luchtzuiverende kamerplanten kunnen je goed van je hoofdpijnen af helpen, en ademhalingsproblemen.


Luchtzuiverende planten koopt u bij tuincentrum de oosteinde. Deze vetplant heeft dikke en stevige bladeren, die het goed doen in de zon én in de . Deze plant is een echte alleskunner. De luchtzuiverende werking van deze pracht- plant wordt zelfs in een . Mooi, makkelijk te onderhouden en zeer luchtzuiverend. Aloë Vera staat vooral bekend om zijn. Wel af en toe voorzichtig de bladeren afnemen met een vochtige doek.


Kamerplanten zijn niet alleen gaaf. Oudere artikelen Recentere artikelen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts