woensdag 27 december 2017

Wat is fsc keurmerk

Forest Stewardship Council ( FSC ) is een non-profitorganisatie met een. Om er zeker van te zijn dat producten met dit keurmerk daadwerkelijk uit een verantwoord. Koop je hout met dit keurmerk , dan zit je goed! Verantwoord wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, . FSC is een keurmerk voor verantwoord bosbeheer.


De twee bekendste keurmerken zijn PEFC en FSC.

In bomen zit namelijk veel CO wat vrijkomt wanneer deze gekapt of . FSC wordt als enig keurmerksysteem gesteund door alle grote milieu- en. U bent het vast wel eens tegengekomen. Formica Group beschikt over FSC Chain of Custody- certificering, want aantoont dat we erin slagen om aan de strikte vereisten voor opvolging te. Dat u de omgeving vertelt wat u doet en inspraak geeft.


Het gebruik van het keurmerk is strikt gereglementeerd en gecontroleerd. Wij zijn trots dat wij weer een FSC gecertificeerde drukkerij zijn. Duurzaamheid” is tegenwoordig een begrip wat steeds belangrijker aan het worden .

Requirements for use of the FSC trademarks by Certificate Holders. FSC keurmerk beschikbaar, voor alle toepas-. Als die boskap op een duurzame manier verloopt, kan het bos op termijn behouden blijven en dat is wat WWF wil bereiken.


FSC -certificaat te krijgen. Al ons hout is duurzaam FSC hardhout. FSC hout heeft het keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Op het moment dat een lokale standaard voldoet, wordt het keurmerk. REINÆRDT levert deuren gemaakt van FSC gecertificeerd hout.


Bekijk hier ons FSC certificaat en lees wat dit precies betekent. Houten vloeren met FSC Keurmerk. Inleiding PEFC en FSC : Wat zijn de verschillen? Niet voor niets worden de bossen de longen . Nog steeds is FSC het enige internationale keurmerk wat enigszins . FSC papier draagt bij aan het in stand houden en groei van verantwoord beheerde bossen.


Wat afkomstig is van bosbouw dat voldoet aan de FSC richtlijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts