donderdag 28 december 2017

Wat is boktor

En wat moet je doen als je last hebt van boktor ? Lees hier alles over boktor. De boktorren (Cerambycidae) zijn een familie uit de orde kevers. Wat ze vrijwel altijd onderscheidt van andere langwerpige kevers als kniptorren en . Wat is nu het verschil tussen een houtworm en een boktor ?

Kun je ze allebei tegelijk aantreffen? En zien ze er hetzelfde uit? Een boktor is een tor met een bruinzwart lijfje, welke een lengte van tot millimeter heeft. Boktor herkennen: hoe doe. En is een boktor gevaarlijk?


Wanneer u dit ongedierte in huis heeft dient u dit als een serieuze zaak te behandelen. Hoort u een licht geknaag in uw mooie houten kast?

Ziet u zaagsel onder uw balken liggen? Zitten er ook gaten in deze balken of in . Terwijl het bestrijden van boktorren wel van groot belang is. Hun dierbare larven kunnen namelijk maar liefst tien jaar leven en gedurende dat leventje heel wat. Wat een handig trucje is, is om een dunne laag kurk tussen de steen en het hout te leggen.


Op zoek naar een ongediertebestrijder die u kan helpen met een boktor probleem? Een huis bestaande uit houten delen kan aangetast zijn door boktor. Maar wat is boktor precies?


Lang niet altijd is het laten gassen van boktor de meest efficiënte oplossing. De meeste behandeling vinden plaats door middel van . Ik lees dat houtwormen kleine gaatjes maken, boktorren grotere gaten. Is het belangrijk om te weten wat voor beest het is?


De boktorlarve is een drooghoutboorder leeft van dood hout en kan grote . Wat is een boktorlarve en welke schade ontstaat er door boktor ? Hieronder vind je betekenissen van het woord boktor.

Je kunt ook zelf een definitie van boktor toevoegen. In Nederland zijn vooral de huisboktor en veranderlijke boktor bekend. Heb wat op het hout gesprayd en en het hout bobbelde omhoog.


Er zijn zelfs soorten boktorren die een zeer kort volwassen levensstadium hebben en zich in dit stadium helemaal niet voeden. Het enige wat ze dan doen is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts