vrijdag 29 december 2017

Lavendel water geven

Lavendel in je tuin hoef je geen water te geven. Alleen als je lavendel gaat planten bij heel heet weer, geef je de grond water voor het planten. Zo kan het water goed weglopen en staat je lavendelplant nooit te lang onder water. Stap 6: Aarde aanvullen en water geven.


Geef de lavendel water in de pot waarin je hem hebt gekocht voor je hem plant.

Het is zelfs zo dat te veel water geven in de lente de hoofdoorzaak is van niet . In tegenstelling tot veel andere jonge planten kan jonge lavendel tegen een. Ook water geven is niet nodig en verstandig, tenzij het lange tijd . Doordat lavendel al heel lang wordt gekweekt zijn de meeste tuinplanten hybriden. Gebruik eventueel verdunde kamillethee als je de plantjes water geeft. Dit voorkomt dat de lavendelplant van binnen vochtig blijft en scheutjes afsterven.


Water geven hoeft nauwelijks, dat hoeft alleen bij lavendel in potten. Het belangrijkste is dat de grond niet te vochtig is.

Dit maakt hem ook ideaal in een pot op het terras of balkon. Je mag lavendel water geven in droge periodes . Help, de lavendel staat er treurig bij in zijn pot op je balkon of terras. Zelfs op een stenen grond gedijen de lavendelplanten indien het water goed kan. Slechts matig water geven. De planten hebben niet veel water nodig.


De geur, de sierlijke blauwe bloemen, het grijsgroene blad: aan een lavendel is alles mooi. Dat maakt er de keuze natuurlijk niet gemakkelijker op. Vogelhuisjes worden opgehangen om de vogels een kans te geven om te.


De Vlinderlavendel , ook wel bekend als Kuiflavendel , is een lavendelsoort die al vroeg in het jaar bloeit met prachtige paarse bloemen. Een lavendelplant in de volle grond hoef je geen water te geven. De lavendel heeft niet heel veel water nodig. Hoeveel water mag ik geven ? Wanneer de lavendel in de . Water en fascinerende waterplanten kunnen uw tuin, balkon en terras een extra dimensie geven.


Water brengt altijd leven in de tuin en trekt natuurlijk leven aan:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts