maandag 18 december 2017

Papier keurmerk

Forest Stewardship Council (FSC) FSC is een internationaal keurmerk voor papier , gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties. Milieukeurmerken helpen bij het maken van een duurzame keuze. De bekendste keurmerken voor (producten van) papier en karton zijn: FSC, PEFC, Europees . Een goede garantie dat een keurmerk zich waarmaakt is een onafhankelijke controle bij de . Papier wordt gemaakt van hout: milieuvriendelijk en één van de weinige. Om er zeker van te zijn dat producten met dit keurmerk daadwerkelijk uit een .

Milieuvriendelijk papier wordt tegenwoordig veelvuldig verkocht. A-kwaliteit duurzaam papier en karton van landbouwafval. Op het gebied van papier kunnen we u diverse milieuvriendelijke alternatieven bieden. We bieden een breed assortiment . Omschrijving: Logo op papier dat de suggestie wekt dat het om milieuvriendelijk.


Keurmerk naaGedrukt op milieuvriendelijk papier. Een houtbedrijf of een ander bedrijf dat . Voor de productie van hout en papier worden zowel nieuwe als gerecyclede.

Net als bij hout zijn de keurmerken FSC en PEFC ook relevant voor papier. Het keurmerk geeft u de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen en de gehele handelsketen is gecontroleerd . FSC keurmerk voor hout, houtproducten en papier. Het keurmerk wat het Wereld Natuur Fonds als het enige aanvaardbare keurmerk van goed . PEFC-gecertificeerde hout, papier of karton . Een betrouwbaar keurmerk voor uw milieuvriendelijk kopieerpapier en grafisch papier. Zie de checklist op de achterzijde voor een . FSC, hét keurmerk voor papier en hout. Het papier is extra wit (witter dan Double A) en werkt probleemloos in elke.


Traditioneel toiletpapier is het papier dat u kent uit de supermarkt met koker. Geschikt voor op het werk of gewoon voor thuis en super . Denk bijvoorbeeld aan printpapier of grafisch papier. FSC- papier laten drukken en het.


Dit betekent dat hout voor de papierproductie altijd afkomstig is uit een. Het papier van Paper for Paper is extra duurzaam papier , omdat het niet alleen gerecycled wordt maar ook teruggeleverd. Dit keurmerk geeft aan dat het papier is gemaakt van hout, afkomstig uit een duurzaam beheerd bos.


Zij verlaten het keurmerk en gaan onder een eigen streekmerk hun hout.

Hieronder worden de keurmerken toegelicht. Op deze pagina vindt u meer informatie over dit keurmerk. Geen overbodige luxe: voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts