donderdag 21 december 2017

Zilvervisjes schadelijk

In deze rubriek gaat Gezondheidsnet op zoek naar het antwoord op knagende vragen. Deze keer: zijn zilvervisjes schadelijk. De naam zilvervisje komt van de zilverachtige glans van hun geschubde lijf en.


Deze aantrekkingskracht van ons voedsel maakt zilvervisjes schadelijk voor de . ZIlvervisjes zijn niet schadelijk. Ze brengen geen ziekte kiemen over.

Wel eten ze gaatjes in katoenen kleding en gordijnen. In onze webshop vindt u heel veel . Toegevoegd na minuten: In feite zijn zilvervisjes minder schadelijk dan papiervisjes. Maar in grote getalen is het niet prettig dat ze in huis . In vele huizen is er een behoorlijke overlast van deze zilverachtige beestjes.


Dit ongedierte komt vaak voor in . Zilvervisjes zijn kleine primitieve insecten. Nee, gelukkig zijn zilvervisjes niet schadelijk voor de gezondheid van jou, je gezinsleden of huisdieren. Ze bijten niet en brengen geen ziekten .

Heeft u last van zilvervisjes in huis? Dan is er mogelijk een vochtprobleem. Blijf daar niet mee zitten, want vocht veroorzaakt onder meer schimmels die . Hieronder leest u meer informatie over zilvervisjes, namelijk hoe ze eruit zien, of zilvervisjes schadelijk zijn, hoe ze zich voortplanten, of ze schadelijk zijn en nog. Laat de zilvervisjes in je huis bestrijden door onze ongediertebestrijder. Hoe herken je papiervisjes?


Zijn papiervisjes schadelijk ? En wat moet je doen als je last hebt van papiervisjes? Lees meer over papiervisjes. Papiervisjes en zilvervisjes lijken veel op elkaar. Daarnaast zijn papiervisjes ook niet schadelijk voor uw gezondheid.


De vraag of zilvervisjes schadelijk zijn, is eigenlijk in twee gedeelten op te delen: namelijk in de vraag of zilvervisjes schadelijk zijn voor de gezondhei en of de . De insecten kunnen ziekmakende bacteriën overbrengen of allergische reacties veroorzaken. Alles wat u moet weten over zilvervisjes. Het gif is namelijk ook schadelijk voor mensen.


Mensen ervaren de aanwezigheid van zilvervisjes en papiervisjes als erg onaangenaam. Op zichzelf zijn ze niet schadelijk voor de mens, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts