dinsdag 27 december 2016

Zorgboerderij de huppe

Doel van de zorgboerderij. Het realiseren van een zinvolle dagbesteding aan cliënten op de zorgboerderij (één of meerdere dagen per week) om . Er is geen melkvee meer op deze. De Huppe is een kaasboerderij met een boerderijwinkel.


Kaas – en zorgboerderij De Huppe.

Zorg)boerderij de Huppe is een kleinschalig agrarisch familiebedrijf in het buitengebied van Zwolle. Kaasboerderij de Huppe Ambachtelijk bereid Onze boerenkaas wordt op een. Errol Pawiroredjo heeft functies op zijn of haar profiel.


Zoals elk jaar zijn er een streekmarkt met. Tevens inleverpunt voor kaarsenrestanten. OverHeerlijk - Boeren op de kaart De Huppe. Zorgboerderij de Rietstulp.

Dagbesteding is er voor mensen die door hun handicap, leeftijd of ziekte (nog) niet kunnen werken of naar school gaan. Met dagbesteding kunnen zij actief zijn,. Jongeren van leer-, werk- en zorgboerderij hebben bij de teelt geholpen. Informatie over Boerderij de Huppe in Zwolle.


Pas gratis deze tekst aan. KAASMAKERIJ EN ZORGBOERDERIJ DE HUPPE. Wij runnen onze boerderij en landwinkel met een heel team. Tuinders, kaasmakers, zorgverleners en . Biologisch tuinieren in Zwolle.


Ons mooie volkstuincomplex ligt direct naast zorgboerderij en landwinkel de Huppe. Als je iets hebt gekocht bij a . Zaterdag december van 10. Dit vindt plaats aan aan de Kleine . Op boerderij de Huppe is van alles te beleven.


Met mooi weer is het genieten van een ijsje op het terras.

In de winkel worden zelfgemaakte kaas, zuivel, groente . Ontbrekend: zorgboerderij De Peperbus - Stadsbrouwerij Hettingabier brouwt eerste Zwolse. De hopplanten die een van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts