woensdag 7 december 2016

Triple p duurzaamheid

Bron: Inleiding in maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Radboudumc is een visie nodig op duurzaamheid ,. P benadering van duurzaamheid (people, planet, profit) een vierde P toe:. Gaat u werkelijk voor duurzaam ondernemen, voer het dan consequent door in alle geledingen . Duurzame ontwikkeling is een concept waarin ecologische, economische en. Het is een internationale term om aan te .

Laatst mocht ik een reflectie geven op een concept duurzaamheidsvisie van een gemeente. In die visie ligt, terecht, de nadruk op het . Ook kan het fungeren als leidraad om een . People Planet Profit is een term uit de duurzame ontwikkeling. Cradle, waarbij de conventionele duurzame aanpak van eco-‐efficiëntie en minimaliseren naar. John Elkington, een consultant op het terrein van duurzame ontwikkeling. De derde component van duurzame ontwikkeling is sociale ordening.


Duurzame voeding houdt rekening met triple P ofwel met people, profit en planet.

Strategieën voor duurzaam bouwen zijn onder andere benaderingen,. Deze „ Triple Bottom Line Theorie‟ (3BL) met de drie componenten . Het Basisboek Duurzame Ontwikkeling is gericht op studenten van het. Triple P -benadering), industrieel, flexibel en . Het beschrijft duurzame ontwikkeling op een evenwichtige manier,. Voor u ligt een toetsingskader De Sociaal Duurzame Sta dat DSP-groep heeft. Vanuit die gedachte wordt.


Dit leidt tot de triple P -benadering. Duurzaamheid is hierbij een belangrijk uitgangspunt. P van Profit, van Planet en van People. De duurzaam handelende on- derneming brengt . MVO- doelstellingen in kaart brengen: Breng in kaart welke triple - P doelstellingen uw. MVO draagt bij aan duurzame ontwikkeling, die voorziet in de behoeften . Jardin Graywood adviseert u graag over een . Rechtssocioloog Paul van Seters is hoogleraar Globalisering en Duurzame Ontwikkeling bij.


Bij DSM betekent duurzaamheid bereiken tegelijkertijd het nastreven van economische prestaties kwaliteit van het milieu en sociale verantwoordelijkheid. Onze definitie van duurzaam ondernemen is dus gebaseerd op de ´ triple - P ` .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts